מבשלים את הספר: דג מצופה בפירורי לחם מחבת מושלם
אם יש לך פירורי לחם טריים, מלח ים ופלפל, פלחי לימון ופטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: צלי קדרה מושלם, לבשל את הספר: רוטב טורקיה מושלם, ו איך לבשל: אובו-במיה צמחונית פריד בפירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
לפצח את הביצים לתוך קערה רדודה גדולה, להוסיף את החלב, להכות היטב.
מורחים את הקמח ואת הפירורים בשתי קערות נפרדות או צלחות עוגה. הגדר מתלה תיל מעל תבנית אפייה.
מתבלים את פילה הדגים משני הצדדים במלח ופלפל. לדלות פילה אחד בקמח, להרים אותו, לדפוק את עודף קמח, ואת פילה מקום לשטוף ביצים, לוודא פילה כולו מצופה.
הסר פילה משטיפת ביצים, נותן לטפטף עודף; מקום בפירורים. בעדינות הקש פירורים על דגים משני הצדדים, ציפוי זה לחלוטין.
העברת פילה בפירורי לחם למתלה קירור; חזור על תהליך עם פילה הנותרים.
מניחים מחבת ברזל יצוק מתובל היטב 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה; חום במשך 5 דקות.
מוסיפים את השמן והחמאה למחבת.
מפזרים כמה פירורים למחבת כדי לבדוק את הטמפרטורה-הם צריכים לרחוש כאשר הם פגעו בשומן. פילה דגים תחתונה לתוך שומן חם, אשר צריך לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של דגים. ברגע שפירורים מתחילים להחשיך, להפחית את החום קצת. המפתח הוא אפילו בישול, כך שכאשר אתה מסובב את הפילה, הם בצבע חום זהוב מושלם. זה ייקח בערך 3 עד 4 דקות בצד; עבה יותר את הדגים, לאט יותר אתה צריך לבשל את זה—להפוך את החום קצת יותר במידת הצורך. הפעל את הפילה; לבשל 3 עד 4 דקות יותר, עד חום זהוב.
להוסיף קצת יותר שמן וחמאה למחבת אם זה נראה יבש.
באמצעות מרית מחוררת, להעביר דגים לצלחות בודדות או מגש.
הגשה מעוטרת בפלחי לימון וענפי פטרוזיליה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.