מבשלים את הספר: חומוס מלא
המתכון לבשל את הספר: חומוס מלא מוכן בעוד כ-3 שעות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון המזרח התיכון. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 540 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, טחינה איכותית, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. נסו מבשלים את הספר: חומוס אדממה, בישול אור הכרובית הקלויה של הטבח המהיר השלם, חומוס, וזיתים, ו לבשל את הספר: PBJ (מתכונים דומים).
הוראות
עבור מטבל חומוס בסיסי: להשרות את החומוס לילה בקערה גדולה של מים קרים עם כף אחת של סודה לשתיה.
לנקז ולשטוף את החומוס ולשים אותם במחבת גדולה.
מוסיפים מים עד שהוא מגיע 2-3 ס "מ (1 אינץ') מעל החומוס.
מוסיפים את 1/2 הנותרים כפית סודה לשתיה ומביאים לרתיחה. קוק מכוסה על אש נמוכה במשך 2-3 שעות, עד החומוס הם רכים מאוד. מגניב מעט, לנקז ולשמור חלק מנוזל הבישול.
שים את החומוס במעבד מזון, להוסיף 2/3 כוס של טחינה ולעבד עד כמעט חלקה. אם הדבק עבה מדי, להוסיף כמה כפות של נוזל הבישול. מתבלים עם לימון, שום ומלח; לטעום ולהתאים את התיבול. לגרסת שמנת עשירה יותר מוסיפים את הטחינה שנותרה ומעבדים עד שהחומוס חלק ורך להפליא.
מערבבים את החומרים לרוטב ומניחים בצד במשך שעה אחת.
כף 2-3 כפות גדרות של חומוס לטבול לתוך כל צלחת הגשהלהתפרש סביב השפה, משאיר מכתש במרכז. מלא את המכתש בכף אחת של טחינה גולמית.
יוצקים על 2-3 כפות של הרוטב, מפזרים קצת שמן זית מלמעלה עם פטרוזיליה ובצל קצוץ.
מוסיפים 2-3 כפות חומוס חם מבושל לכל צלחת של מטבל חומוס.
יוצקים את הרוטב ואת שמן הזית על גבי ומגישים עם פטרוזיליה ובצל קצוץ.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
רוטב טבילה עובד ממש טוב עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. אתה יכול לנסות Syltbar גברת נוצץ רוזה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
![Syltbar גברת נוצץ עלה]()
Syltbar גברת נוצץ עלה
אלגנטי, מורכב ופירותי, מלווה בניחוח עדין של פירות הדר וליצ ' י. ורוד בהיר, משיי וקורן צבע, Syltbar נוצץ עלה עשוי 100% מרלו אשר נותן זה נוצץ עלה חזק, טעם עגול כי הוא טעים עד הטיפה האחרונה. בסך הכל, זהו יין מענג, מאוזן היטב, נקי, ברור וקרם.אידיאלי כמו אפריטיף, מעולה עם חזיר, פירות ים מטוגנים, קרפצ ' יו דגים לבנים ארטישוק מטוגן. גם מושלם לשייט בסירה!ידידותי לטבעונים וצמחוניים, ללא תוספת סוכר, ללא תוספת סולפיטים