מבשלים את הספר: חזיר ג'ינג' ר חימר עם תאנים ושומר כבוש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: חזיר ג'ינג'ר סיר חימר עם תאנים שומר כבוש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. גשו לסופר וקנו קת חזיר, ג'ינג'ר, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב התאנים המיובשות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת Fig & Cacao Nib כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: אפרסקים ג'ינג'ר כבוש, לבשל את הספר: אורז סיר עוף וירקות חימר, ו מבשלים את הספר: עוף בריח ביי עם תאנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 ° F. ממיסים את החמאה בשמן זית בסיר חימר גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיף את הבצל וג ' ינג ' ר; לבשל עד הבצל מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את החזיר, המלח והפלפל; מערבבים ומבשלים 10 דקות יותר.
מוסיפים את יין השזיף ותאנים, מביאים לרתיחה, מערבבים היטב, מכסים וצולים במשך 1 1/2 שעות.
הסר מהתנור, באמצעות כף עץ או מרית, לשבור את חתיכות חזיר קצת.
מוסיף את מיץ גזר; לחזור לתנור במשך 30 דקות יותר. לטעום ולהתאים את המלח.
מגישים מתוך סיר חימר או להעביר צלחות בודדות חמות; לקשט עם תל של שומר כבוש.
- עושה 3 כוסות שומר 2 כוסות כבישה נוזלי -
מערבבים את היין, שזיפים כבושים, חומץ, ודבש בבלנדר; פירה.
מניחים את פרוסות שומר בקערה גדולה, יוצקים את הנוזל, ומכסים בחוזקה. אתה יכול לאכול את זה מיד, אבל הטעמים רק להשתפר לאחר כמה ימים במקרר. זה נמשך מספר חודשים.