קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות39
מגזין

מבשלים את הספר: לחם איטלקי ומרק כרוב עם חמאה מרווה

מבשלים את הספר: לחם איטלקי ומרק כרוב עם חמאה מרווה
המתכון לבשל את הספר: לחם איטלקי ומרק כרוב עם חמאה מרווה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 854 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך שום, רוזמרין, כרוב סבוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מ רציני אוכל יש 2 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו לחם איטלקי ומרק כרוב עם חמאה מרווה, לחם איטלקי ומרק כרוב עם חמאה מרווה, ו לחם איטלקי ומרק כרוב עם חמאה מרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור שלך ל 177°. מביאים את המניה לרתיחה בסיר גדול ומוסיפים את הכרוב והכרוב. מבשלים כמה דקות עד מתרכך (ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בשתי קבוצות).
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר את הכרוב לקערה גדולה, משאיר את המניה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
3
יוצקים את המניה בעדינות מעל עד שזה פשוט מגיע עד השכבה העליונה. לדחוף שוב ומפזרים מעל פונטינה ופרמזן הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
מוסיפים קמצוץ טוב של פלפל ורסס על קצת שמן זית איכותי.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 30 דקות, או עד פריך וזהב על גבי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה