קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

מבשלים את הספר: מסקרפונה-טוסט צרפתי ממולא

מבשלים את הספר: מסקרפונה-טוסט צרפתי ממולא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: Mascarpone-ממולא טוסט צרפתי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 2942 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 199 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חצי-חצי, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: האם, ברי, ופניניני לחם צרפתי תפוח, מבשלים את הספר: פרנץ ' טוסט עם תפוחים מגולחים ופרחחי בירה בייקון, ו Mascarpone תות ממולא לחם צרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את מסקרפונה, שמנת וסוכר בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיף את השוקולד המומס, ומערבבים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3
מורחים על 2 כפות של התערובת על פרוסה אחת של בריוש, ומעל עם פרוסה אחרת. חזור עם הפרוסות שנותרו, מה שהופך 6 כריכים.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
4
בקערה רדודה, לטאטא יחד את הביצים וחצי וחצי.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מחממים מחבת לא דביקה או מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף 1 כף חמאה. טובלים כל כריך בביצה וחצי, פונים להשרות את שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
תן לכל עודף לטפטף בחזרה בקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
שים את הכריך על המחבת. חזור עם רק כריכים רבים ככל שיתאימו בנוחות במחבת, ומבשלים כ 2 עד 3 דקות לכל צד, או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מעבירים למגש ומכסים כדי להתחמם.
10
מוסיפים עוד חמאה למחבת לפי הצורך ומבשלים את הכריכים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
חותכים כל כריך לשניים באלכסון, ומגישים 3 חצאים לאדם. באמצעות מיקרו-מטוס, שוקולד צרוב מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
12
מגישים עם סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה