מבשלים את הספר: מסקרפונה-טוסט צרפתי ממולא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: Mascarpone-ממולא טוסט צרפתי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 2942 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 199 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חצי-חצי, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: האם, ברי, ופניניני לחם צרפתי תפוח, מבשלים את הספר: פרנץ ' טוסט עם תפוחים מגולחים ופרחחי בירה בייקון, ו Mascarpone תות ממולא לחם צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את מסקרפונה, שמנת וסוכר בקערה קטנה.
מוסיף את השוקולד המומס, ומערבבים עד incorporated.
מורחים על 2 כפות של התערובת על פרוסה אחת של בריוש, ומעל עם פרוסה אחרת. חזור עם הפרוסות שנותרו, מה שהופך 6 כריכים.
בקערה רדודה, לטאטא יחד את הביצים וחצי וחצי.
מחממים מחבת לא דביקה או מחבת גדולה מעל חום בינוני.
הוסף 1 כף חמאה. טובלים כל כריך בביצה וחצי, פונים להשרות את שני הצדדים.
תן לכל עודף לטפטף בחזרה בקערה.
שים את הכריך על המחבת. חזור עם רק כריכים רבים ככל שיתאימו בנוחות במחבת, ומבשלים כ 2 עד 3 דקות לכל צד, או עד הזהב.
מעבירים למגש ומכסים כדי להתחמם.
מוסיפים עוד חמאה למחבת לפי הצורך ומבשלים את הכריכים הנותרים.
חותכים כל כריך לשניים באלכסון, ומגישים 3 חצאים לאדם. באמצעות מיקרו-מטוס, שוקולד צרוב מלמעלה.