קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

מבשלים את הספר: מסקרפונה-טוסט צרפתי ממולא

מבשלים את הספר: מסקרפונה-טוסט צרפתי ממולא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: Mascarpone-ממולא טוסט צרפתי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 2942 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 199 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חצי-חצי, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: האם, ברי, ופניניני לחם צרפתי תפוח, מבשלים את הספר: פרנץ ' טוסט עם תפוחים מגולחים ופרחחי בירה בייקון, ו Mascarpone תות ממולא לחם צרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את מסקרפונה, שמנת וסוכר בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיף את השוקולד המומס, ומערבבים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3
מורחים על 2 כפות של התערובת על פרוסה אחת של בריוש, ומעל עם פרוסה אחרת. חזור עם הפרוסות שנותרו, מה שהופך 6 כריכים.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
בקערה רדודה, לטאטא יחד את הביצים וחצי וחצי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחממים מחבת לא דביקה או מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הוסף 1 כף חמאה. טובלים כל כריך בביצה וחצי, פונים להשרות את שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
תן לכל עודף לטפטף בחזרה בקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
שים את הכריך על המחבת. חזור עם רק כריכים רבים ככל שיתאימו בנוחות במחבת, ומבשלים כ 2 עד 3 דקות לכל צד, או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מעבירים למגש ומכסים כדי להתחמם.
10
מוסיפים עוד חמאה למחבת לפי הצורך ומבשלים את הכריכים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
חותכים כל כריך לשניים באלכסון, ומגישים 3 חצאים לאדם. באמצעות מיקרו-מטוס, שוקולד צרוב מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
12
מגישים עם סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה