קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

מבשלים את הספר: מסקרפונה-טוסט צרפתי ממולא

מבשלים את הספר: מסקרפונה-טוסט צרפתי ממולא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: Mascarpone-ממולא טוסט צרפתי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 2942 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 199 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חצי-חצי, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: האם, ברי, ופניניני לחם צרפתי תפוח, מבשלים את הספר: פרנץ ' טוסט עם תפוחים מגולחים ופרחחי בירה בייקון, ו Mascarpone תות ממולא לחם צרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את מסקרפונה, שמנת וסוכר בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיף את השוקולד המומס, ומערבבים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
3
מורחים על 2 כפות של התערובת על פרוסה אחת של בריוש, ומעל עם פרוסה אחרת. חזור עם הפרוסות שנותרו, מה שהופך 6 כריכים.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
בקערה רדודה, לטאטא יחד את הביצים וחצי וחצי.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מחממים מחבת לא דביקה או מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הוסף 1 כף חמאה. טובלים כל כריך בביצה וחצי, פונים להשרות את שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
תן לכל עודף לטפטף בחזרה בקערה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
שים את הכריך על המחבת. חזור עם רק כריכים רבים ככל שיתאימו בנוחות במחבת, ומבשלים כ 2 עד 3 דקות לכל צד, או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מעבירים למגש ומכסים כדי להתחמם.
10
מוסיפים עוד חמאה למחבת לפי הצורך ומבשלים את הכריכים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
חותכים כל כריך לשניים באלכסון, ומגישים 3 חצאים לאדם. באמצעות מיקרו-מטוס, שוקולד צרוב מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
12
מגישים עם סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה