מבשלים את הספר: מקרונים זעפרן-הל
מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך קוקוס, חלבונים ביצה, חוטי זעפרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: זעפרן-cardamom Macaroons, לבשל את הספר: ריזוטו זעפרן עם פטריות, ו לבשל את הספר: הל-Snickerdoodles סוכר חום.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 ° F. מכינים תבנית אפייה על ידי רירית אותו בנייר קלף ומתיזים אותו קלות עם ספריי nonstick.
מערבבים את הקוקוס, חלב מרוכז, הל, זעפרן ומלח בקערה. (זה יהווה תערובת שאינה כמו בצק עוגיות טיפוסי, אבל אחד החלבונים מקופלים, התערובת תחזיק יחד.)
מקפלים בעדינות את החלבונים.
באמצעות כף, עובש את התערובת לתוך כדורי כף בגודל ומקום 1 אינץ ' בנפרד על המחבת מוכן.
אופים את המקרונים במשך 14 עד 16 דקות, עד החיצוני הוא מעט חום, האמצע רך, ואת תחתית מתחילים להפוך חום זהוב.
הסר מהתנור. אפשר להתקרר במשך כ -20 דקות.
מגישים בטמפרטורת החדר. אלה יכולים להיות מאוחסנים במיכל אטום עד שבוע.
השתמש ביצים בטמפרטורת החדר עבור הצלפה. אני אוהב להוסיף מגע של מיץ לימון, מלח, או קרם טרטר כדי לעזור לביצים להגיע לפסגות. ברגע שאתה מתחיל לטאטא אותם והם מגיעים לשלב השיא הרך, לעצור. אם תמשיך להכות אותם, החלבונים יתפרקו ויהיה לך בלגן רך על הידיים.