קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

מבשלים את הספר: סומליה סמבוסה

מבשלים את הספר: סומליה סמבוסה
לבשל את הספר: סומליה סמבוסה היא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 587 קלוריות. אם יש לכם מלח כשר, פלפל, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. 111 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: PBJ, לבשל את הספר: פיצה ביצה, ו לבשל את הספר: כלב מנוקד (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים כ 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך. מערבבים את הבשר, פטרוזיליה, אבקת קארי, שום, מלח ופלפל, ומבשלים כ 5 דקות, ערבוב לשבור גושים, עד הבשר הוא כבר לא ורוד. טעם ולהוסיף עוד אבקת קארי אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
3
מעבירים את תערובת הבשר לקערה בינונית וקריר לטמפרטורת החדר. מחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
חתוך כל עטיפת אגרול לחצי באלכסון. עבודה עם משולש אחד בכל פעם, מברשת קלות את הקצוות של העטיפה עם מים. מקפלים את הצד הארוך של המשולש לשניים, צובטים את הקצה לאטום וליצור כוס קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
6
מניחים כף נדיבה של תערובת הבשר לתוך הכוס, ולאחר מכן למשוך את הדש הפתוח של העטיפה מעל הכוס, לחיצה לאטום. כמו כל sambusa הוא סיים, למקם אותו על תבנית האפייה. כאשר הסדין מלא, מכסים את הסמבוסות עם פיסת נייר קלף אחרת וממשיכים לשכב עם סמבוסה מוגמרת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
קו מגש עם מספר שכבות של מגבות נייר. במחבת, לחמם על 1 אינץ ' של שמן עד מדחום עמוק טיגון קורא 185° עד375, או קמצוץ של בועות קמח רוחש בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים חצי מהסמבוסה לשמן ומבשלים 2 עד 4 דקות, מסתובבים פעם אחת, עד חום זהוב משני הצדדים. באמצעות מלקחיים או רחפן, להעביר את sambusas למגש נייר-מגבת מצופה לנקז בקצרה. חזור עם הסמבוסה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
SkimmerSkimmer
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
לשרת.