לבשל את הספר: סטייק עם חמאת אנשובי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 778 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, סטייק, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: ארטישוקים עמוסים בחמאת אנשובי, לבשל את הספר: Cannellini, צלף, לימון, אנשובי Crostini, ו מבשלים את הספר: סטייק קאובוי עם מיונז צ'יפוטלה.
מוסיפים את הפטרוזיליה וטוחנים עם העלי עד מעורבב היטב עם שום ואנשובי. לעבוד בחמאה ולהוסיף כמה טחנות של טחנת הפלפל. תניח בצד. לטעום ולהתאים את המלח (להוסיף עד עוד 1/8 כפית).
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
1/4 פאונד פטריות מורל
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
8 (U-12) שרימפס
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
מטחנת פלפל
מרגמה ועלי
3
מחממים מחבת כבדה מעל חום גבוה. ללטף את הסטייקים יבש העונה בנדיבות משני הצדדים עם מלח ופלפל. עם קצות האצבעות, לחץ על התבלינים לתוך הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
1/4 קילו פטריות צדפה, פרוסות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
4
כאשר המחבת חמה, להוסיף את שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
5
לחמם רק מתחת לעישון ולהוסיף את הסטייקים, בקבוצות במידת הצורך כדי למנוע צפיפות המחבת. מבשלים 3 דקות בכל צד עבור סטייקים נדירים בעובי 1 אינץ', 4 עד 5 דקות עבור סטייקים עבים יותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
6
הסר את הסטייקים מהמחבת ומיד לגמוע 4 עד 6 כפות גדושות של החמאה מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
7
תן את שאר הבשר במשך כמה דקות, ואז לחתוך ולהגיש בבת אחת.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.