מבשלים את הספר: סטילטון וקרקרים אגוז
לבשל את הספר: סטילטון וקרקרים אגוז עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 81 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. אם יש לכם פלפל, אגוזי מלך, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סטילטון וקרקרים אגוז, מבשלים את הספר: לחם אגוז צרפתי, ו לבשל את הספר: נקטרינה גלטות אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, שמנת החמאה סטילטון במשך 1 דקה, עד חלקה. עם המיקסר על נמוך, מוסיפים את הקמח, המלח והפלפל וממשיכים להכות במשך כ 1 דקה עד שהבצק מתפורר גדול.
מוסיפים 1 כף מים קרים ומערבבים עד שהבצק מתאחד.
לזרוק את הבצק לתוך לוח מקומח ולאחר מכן להשתמש בכפות הידיים שלך לגלגל אותו לתוך 12 אינץ ' ארוך-יומן.
צחצח את בול העץ לחלוטין עם שטיפת הביצים.
מורחים את האגוזים על קרש חיתוך לגלגל את היומן קדימה ואחורה באגוזים, לחיצה קלה, כדי להפיץ אותם על היומן. לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לפחות 30 דקות או עד 4 ימים.
בינתיים, מחממים את התנור ל 177° ומניחים מחבת גיליון בנייר קלף.
חותכים את היומן לפרוסות בעובי 3/8 אינץ 'עם סכין חדה קטנה ולסדר את הקרקרים 1/2 אינץ' בנפרד על מחבת הסדין.
אופים במשך 22 דקות, עד השחמה קלה מאוד, סיבוב המחבת פעם אחת במהלך האפייה. מגניב על המחבת ומגישים בטמפרטורת החדר.