קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

מבשלים את הספר: סטילטון וקרקרים אגוז

מבשלים את הספר: סטילטון וקרקרים אגוז
לבשל את הספר: סטילטון וקרקרים אגוז עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 81 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. אם יש לכם פלפל, אגוזי מלך, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סטילטון וקרקרים אגוז, מבשלים את הספר: לחם אגוז צרפתי, ו לבשל את הספר: נקטרינה גלטות אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, שמנת החמאה סטילטון במשך 1 דקה, עד חלקה. עם המיקסר על נמוך, מוסיפים את הקמח, המלח והפלפל וממשיכים להכות במשך כ 1 דקה עד שהבצק מתפורר גדול.
מרכיבים שתצטרך
סטילטוןסטילטון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים 1 כף מים קרים ומערבבים עד שהבצק מתאחד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
3
לזרוק את הבצק לתוך לוח מקומח ולאחר מכן להשתמש בכפות הידיים שלך לגלגל אותו לתוך 12 אינץ ' ארוך-יומן.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
צחצח את בול העץ לחלוטין עם שטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מורחים את האגוזים על קרש חיתוך לגלגל את היומן קדימה ואחורה באגוזים, לחיצה קלה, כדי להפיץ אותם על היומן. לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לפחות 30 דקות או עד 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
בינתיים, מחממים את התנור ל 177° ומניחים מחבת גיליון בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
חותכים את היומן לפרוסות בעובי 3/8 אינץ 'עם סכין חדה קטנה ולסדר את הקרקרים 1/2 אינץ' בנפרד על מחבת הסדין.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אופים במשך 22 דקות, עד השחמה קלה מאוד, סיבוב המחבת פעם אחת במהלך האפייה. מגניב על המחבת ומגישים בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'