קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

מבשלים את הספר: סטילטון וקרקרים אגוז

מבשלים את הספר: סטילטון וקרקרים אגוז
לבשל את הספר: סטילטון וקרקרים אגוז עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 81 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. אם יש לכם פלפל, אגוזי מלך, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סטילטון וקרקרים אגוז, מבשלים את הספר: לחם אגוז צרפתי, ו לבשל את הספר: נקטרינה גלטות אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, שמנת החמאה סטילטון במשך 1 דקה, עד חלקה. עם המיקסר על נמוך, מוסיפים את הקמח, המלח והפלפל וממשיכים להכות במשך כ 1 דקה עד שהבצק מתפורר גדול.
מרכיבים שתצטרך
סטילטוןסטילטון
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים 1 כף מים קרים ומערבבים עד שהבצק מתאחד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
לזרוק את הבצק לתוך לוח מקומח ולאחר מכן להשתמש בכפות הידיים שלך לגלגל אותו לתוך 12 אינץ ' ארוך-יומן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
צחצח את בול העץ לחלוטין עם שטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
5
מורחים את האגוזים על קרש חיתוך לגלגל את היומן קדימה ואחורה באגוזים, לחיצה קלה, כדי להפיץ אותם על היומן. לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לפחות 30 דקות או עד 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
בינתיים, מחממים את התנור ל 177° ומניחים מחבת גיליון בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
חותכים את היומן לפרוסות בעובי 3/8 אינץ 'עם סכין חדה קטנה ולסדר את הקרקרים 1/2 אינץ' בנפרד על מחבת הסדין.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
אופים במשך 22 דקות, עד השחמה קלה מאוד, סיבוב המחבת פעם אחת במהלך האפייה. מגניב על המחבת ומגישים בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף