לבשל את הספר: סלט Cornbread של קרולין מקלמור יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1401 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 97g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו צלחת צדדית די יקרה. אם יש לכם קמח תירס, פלפל, סודה לשתיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מבשלים את הספר: לחם התירס של משפחת טרומן קפוטה, לבשל את הספר: ורמונט מייפל-ממותק Cornbread, ו לבשל את הספר: סלט שוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את לחם התירס: מחממים את התנור ל 232°. מעיל את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' עם שמן צמחי; מחבת מקום בתנור כדי לחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לטאטא את הביצים ואת חלב חמאה יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסלבאך אוסטר מוזל ריזלינג קבנט עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.