מבשלים את הספר: 'סלמון צלוי עם שומר, פטרוזיליה ועגבנייה
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לך עגבניות, סלמון שבע קילו, לימונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: חזיר צלוי עם טימין ופטרוזיליה, מבשלים את הספר: הודו צלוי של מגי, תפוחי אדמה פטרוזיליה, וקישואים מבושלים, ו מבשלים את הספר: ביצים עלומות ברוטב עגבניות על קוסקוס עם אורגנו ופטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 ° F. לשפשף את הסלמון עם קצת שמן זית; העונה מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל.
לזרוק את שומר, עגבניות, פטרוזיליה, ולימון יחד עם טיפת שמן זית וקורט של מלח. דברים סלמון עם כמה שיותר של תערובת זו ככל שיתאים, ערימת את השאר במחבת צלייה; לשבת סלמון על גבי זה.
לטפטף סלמון עם קצת שמן זית יותר; מפזרים את זרעי שומר, ואופים 45 דקות. אפשר לסלמון לנוח 10 דקות לפני ההגשה. לאכול עם כמה כפות של שומר למוני עסיסי ועגבניות מבושל מתחת לדג.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.