מבשלים את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם עוף צלוי, כרוב ניצנים מגורר, ופרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ספגטי חיטה מלאה עם עוף צלוי, כרוב ניצנים גרוסים, ופרמזן. מנה אחת מכילה עד 54 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 1029 קלוריות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-117 היו אומרים שהוא פגע במקום. גשו לסופר וקנו עוף צלוי, חמאה, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רטיני חיטה מלאה עם כרוב ניצנים מגורר, לבשל את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם כרוב, ו כרוב ניצנים גרוסים עם פיסטוקים, חמוציות ופרמזן.
בינתיים, מחממים את השום והשמן שנותר במחבת קטנה או בסיר על אש נמוכה, מתערבלים במחבת מדי פעם, במשך 5-6 דקות עד ריחני וזהוב קל.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
7
הסר מהחום. כאשר הנבטים נעשים, לתת להם לעמוד, מכוסה, את החום.
מרכיבים שתצטרך
נבטים
8
מבשלים את הפסטה במים הרותחים עד אל דנטה, ולאחר מכן, בהזמנת 1/2 כוס של פסטה בישול נוזלי, לנקז ולהעביר את הפסטה לקערת הגשה גדולה. מיד להוסיף את נבטים, מלאי, שום ושמן, לזרוק יחד.