קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

מבשלים את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם עוף צלוי, כרוב ניצנים מגורר, ופרמזן

מבשלים את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם עוף צלוי, כרוב ניצנים מגורר, ופרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ספגטי חיטה מלאה עם עוף צלוי, כרוב ניצנים גרוסים, ופרמזן. מנה אחת מכילה עד 54 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 1029 קלוריות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-117 היו אומרים שהוא פגע במקום. גשו לסופר וקנו עוף צלוי, חמאה, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רטיני חיטה מלאה עם כרוב ניצנים מגורר, לבשל את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם כרוב, ו כרוב ניצנים גרוסים עם פיסטוקים, חמוציות ופרמזן.

הוראות

1
להביא סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מחזיק כל כרוב ניצנים על ידי קצה גזע, לחתוך לפרוסות דקות מאוד באמצעות פורס מתכוונן להב או דק פרוסה עם סכין חדה טובה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מחממים את החמאה ו-2 כפות השמן בתנור הולנדי של 5 1/2 עד 7 ליטר או סיר כבד עם מכסה על חום בינוני עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
4
מוסיף את כרוב הניצנים וקמצוץ נדיב של מלח. להפחית את החום נמוך, לכסות ולבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מוסיפים 1/4 כוס מים וממשיכים לבשל, מכוסים ומערבבים מדי פעם, למשך כ-15-20 דקות נוספות עד שהנבטים יהיו רכים אך עדיין מוצקים לנשיכה.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
6
בינתיים, מחממים את השום והשמן שנותר במחבת קטנה או בסיר על אש נמוכה, מתערבלים במחבת מדי פעם, במשך 5-6 דקות עד ריחני וזהוב קל.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
הסר מהחום. כאשר הנבטים נעשים, לתת להם לעמוד, מכוסה, את החום.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
8
מבשלים את הפסטה במים הרותחים עד אל דנטה, ולאחר מכן, בהזמנת 1/2 כוס של פסטה בישול נוזלי, לנקז ולהעביר את הפסטה לקערת הגשה גדולה. מיד להוסיף את נבטים, מלאי, שום ושמן, לזרוק יחד.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
מוסיף את העוף ו 1 1/2 כוסות של הגבינה. לזרוק יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
10
הוסף את נוזל הבישול כדי להרטיב, אם תרצה.
11
מגישים את הפסטה מיד, טפטף בשמן נוסף ומפוזר עם פלפל שחור בשפע, הגבינה הנותרת ומלח ים גס קצת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'