מבשלים את הספר: סרטנים ואטריות אורז, הסעודה האחרונה של צ'ול לי לוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: סרטנים ואטריות אורז, ארוחת הערב האחרונה של צ'ול לי לוק. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 907 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 2 אוהדים. אם יש לכם סרטנים, שום, חלב קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: אטריות אורז עם ברוקולי סיני ופטריות שיטאקה, לבשל את הספר: שרימפס במים מטורפים, הסעודה האחרונה של מריו בטאלי, ו לבשל את הספר: הסעודה האחרונה של גורדון רמזי, רוסטביף ופודינג יורקשייר (מתכונים דומים).
הוראות
1
במעבד מזון, לטחון את שאלוט, צ ' ילי אדום, שום, וממרח שרימפס כדי להדביק בסדר; להפריש. מבשלים את קרם הקוקוס במחבת גדולה על חום בינוני עד שהוא מתחיל להיפרד.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוס
Belacan
פלפל צ ' ילי אדום
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הקרקע, תערובת ארומטית ומבשלים במשך 30 דקות. מערבבים את חלב הקוקוס ואת מחית השעועית הצהובה ומבשלים במשך 2 דקות נוספות, ולאחר מכן מוסיפים את התמרינד. הרוטב צריך להיות חריף חם, קצת חמוץ, מתוק ומלוח.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
תמרינדי.
עצם הודו וצוואר הודו
3
מקשט את אטריות האורז במים רותחים עד שהם פשוט רכים.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.