קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
אירועיםאביב
מגזין

מבשלים את הספר: פודינג לחם ריבס עם רוטב ויסקי

מבשלים את הספר: פודינג לחם ריבס עם רוטב ויסקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: פודינג לחם ריבס עם רוטב ויסקי. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. אם יש לכם תמצית vanillan, ריבס, ויסקיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 112 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: פודינג לחם גבינת עיזים, לבשל את הספר: טנסי ויסקי צלעות חזיר, ו פודינג לחם עם רוטב ויסקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חלב, חצי וחצי, 1/4 כוס הסוכר, וניל, ומלח. מערבבים את הלחם לתוך תערובת הביצים, מכסים את הקערה, ומקררים לפחות 30 דקות או עד 2 שעות, דוחפים את הלחם לתוך הנוזל מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים התנור ל 191°. חמאה 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה. בקערה בינונית, לשלב את ריבס, את הנותרים 1/4 כוס סוכר, ואת הקינמון. מערבבים בעדינות את תערובת ריבס לתוך תערובת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
יוצקים את התערובת באופן שווה לתוך תבנית אפייה מוכן.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
אופים עד חום זהוב מעט נפוח, 55 דקות עד 1 שעה 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
הסר מהתנור להתקרר על מדף במשך כ 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
בסיר קטן, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
להקציף בסוכר, חצי וחצי, ויסקי, ומלח. להביא מבשלים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב הוא מעובה מעט, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
הסר מהחום.
9
כדי לשרת, כפית את פודינג לחם חם לתוך קערות הגשה טפטוף עם רוטב ויסקי חם.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך