קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
מגזין

מבשלים את הספר: קליפות תפוחי אדמה עם פנצ'טה ועשבי תיבול מעורבים

מבשלים את הספר: קליפות תפוחי אדמה עם פנצ'טה ועשבי תיבול מעורבים
לבשל את הספר: קליפות תפוחי אדמה עם Pancettan ועשבי תיבול מעורבים נטול גלוטן, ו מתאבנים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 447 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם ו/או גבינת צ'דר חדה, פנצ' טה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: עדשים עם Pancetta, לבשל את הספר: קינואה עם עשבי תיבול Chimichurri, ו לבשל את הספר: פסטה אפויה עם Radicchio, Gorgonzola, ו Pancetta (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה, ולשפשף עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים עד מכרז כאשר פירסינג עם סכין חיתוך, 55-60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
הסר מהתנור; תן לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
חותכים כל תפוח אדמה בחצי לאורכו, ולהשתמש בכפית קטנה כדי לגרוף את הקרביים, משאיר על הגבול ¼ אינץ ' בכל רחבי. שמור את הקרביים לשימוש נוסף. חותכים כל קליפת תפוח אדמה לשניים שוב לאורך לסך של 32 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6
במחבת בינונית, לבשל את pancetta על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד רק מתחיל להפוך חום פריך, 9-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר מהחום; השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את הפנצ ' טה לניקוז על מגבות נייר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
ממיסים את החמאה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
9
מברשת כל טריז תפוחי אדמה עם חמאה; מפזרים תערובת עשב. מכסים כל טריז עם כפית ½ של pancetta ותערובת קצת יותר עשב.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
10
מפזרים את צ ' דר הנותרים ואת גבינת פונטינה על צמרות.
מרכיבים שתצטרך
16 פרוסות גבינת פונטינה16 פרוסות גבינת פונטינה
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
11
אופים עד הגבינה נמסה תפוחי אדמה מחוממים דרך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מוציאים מהתנור, מגישים חם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות