קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

מבשלים את הספר: שוקולד לבן-גלידת מזקל

מבשלים את הספר: שוקולד לבן-גלידת מזקל
לכו לחנות ותביאו שוקולד, חצי חצי, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: כמהין שוקולד לבן, מבשלים את הספר: עוגיות חמוציות ושוקולד לבן, ו לבשל את הספר: סלט לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר דוד כפול: להגדיר סיר 4 ליטר עם 1 אינץ ' של מים. בחר קערת נירוסטה 3 ליטר כי אתה יכול לקנן לתוך המחבת מבלי לגעת במים. תביא את סיר המים לרתיחה מעל חום גבוה בזמן שאתה מכין את בסיס פודינג.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בסיר קטן מעל חום בינוני, לחמם את חצי וחצי עד שהוא קיטור.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מורחים את השוקולד לשכבה דקה על תחתית הקערה, ואז שופכים על החצי וחצי החמים. מערבבים עד השוקולד הלבן החל להמס. בקערת נירוסטה שהיא חלק מהדוד הכפול שלך, לטאטא יחד את חלמוני ביצה וסוכר עד משולב היטב, ואז לטאטא בתערובת השוקולד. הפחת את הטמפרטורה מתחת לסיר המים כדי לשמור על רתיחה עדינה. הגדר את הקערה של בסיס פודינג מעל מים רותחים לטאטא לעתים קרובות, מגרד את הצדדים של הקערה באופן קבוע עם מרית גומי, עד התערובת מתעבה במידה ניכרת, על 5 דקות. פודינג מבושל מספיק כאשר הוא מגיע 180 מעלות על מדחום שנקרא מיידית. (אתה יכול גם לבדוק את זה על ידי טבילה כף עץ לתוך פודינג, ואז לרוץ את האצבע דרך פודינג: אם הקו מחזיק בבירור, פודינג התעבה מספיק.) עבור המרקם הטוב ביותר, יוצקים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה בגודל דומה נירוסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
למלא קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח. נסטלו את הפודינג לתוך הקרח וקציפו באופן קבוע עד שיתקרר לחלוטין. להכניס למקרר אם לא להשתמש באופן מיידי.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה