קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

מבשלים את הספר: שעועית "אפויה" בוסטון

מבשלים את הספר: שעועית
מבשלים את הספר: שעועית "אפויה" בוסטון עשויה להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. אם יש לך מולסה, חומץ סיידר, שמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו מבשלים את הספר: עוגת קרם בוסטון, לבשל את הספר: בוסטון התחת מבושל כמו חזיר, ו מבשלים את הספר: שעועית סצ'ואן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השעועית, עלי דפנה, מים, ו 1 כף שמן בתנור. נעל את המכסה במקום מעל חום גבוה להביא ללחץ גבוה. התאם את החום כדי לשמור על לחץ גבוה ומבשל במשך 15 דקות. הפחת את הלחץ על ידי הצבת התנור תחת מים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-דַק-
2
הסר את המכסה, הטיית אותו ממך כדי לאפשר קיטור לברוח.
3
מסננים את השעועית, שומר את הנוזל. החזירו את השעועית ו-2 כוסות נוזל לבישול. זרוק כל נוזל שנותר או להזמין אותו להכנת המרק הבא שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
4
מחממים את כף השמן הנותרת במחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מטגנים את הבצלים ואת השום עד הבצלים מתחילים חום בקצוות, 3 עד 4 דקות. מערבבים בדבשה, חרדל, רסק עגבניות, ציפורן וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
יוצקים את התערובת על גבי השעועית. אל תערבבי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
7
נעל את המכסה במקום ושוב חום גבוה לחזור ללחץ גבוה. התאם את החום כדי לשמור על לחץ גבוה ומבשל במשך 10 דקות נוספות.
8
הסר את המכסה, הטיית אותו ממך כדי לאפשר קיטור לברוח. אם השעועית אינה מכרז, החלף (אבל לא לנעול) את המכסה ומבשלים עד שנעשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
9
לפני ההגשה, להסיר את שיני, עלי דפנה, ומקלות קינמון. התערובת תתעבה על עמידה, אבל אם אתה רוצה לעבות אותו מיד, פירה חלק מהשעועית ומערבבים את מחית בחזרה. מערבבים בחומץ ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק