מבשלים את הספר: שעועית "אפויה" בוסטון
מבשלים את הספר: שעועית "אפויה" בוסטון עשויה להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. אם יש לך מולסה, חומץ סיידר, שמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו מבשלים את הספר: עוגת קרם בוסטון, לבשל את הספר: בוסטון התחת מבושל כמו חזיר, ו מבשלים את הספר: שעועית סצ'ואן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השעועית, עלי דפנה, מים, ו 1 כף שמן בתנור. נעל את המכסה במקום מעל חום גבוה להביא ללחץ גבוה. התאם את החום כדי לשמור על לחץ גבוה ומבשל במשך 15 דקות. הפחת את הלחץ על ידי הצבת התנור תחת מים זורמים קרים.
הסר את המכסה, הטיית אותו ממך כדי לאפשר קיטור לברוח.
מסננים את השעועית, שומר את הנוזל. החזירו את השעועית ו-2 כוסות נוזל לבישול. זרוק כל נוזל שנותר או להזמין אותו להכנת המרק הבא שלך.
מחממים את כף השמן הנותרת במחבת.
מטגנים את הבצלים ואת השום עד הבצלים מתחילים חום בקצוות, 3 עד 4 דקות. מערבבים בדבשה, חרדל, רסק עגבניות, ציפורן וקינמון.
יוצקים את התערובת על גבי השעועית. אל תערבבי.
נעל את המכסה במקום ושוב חום גבוה לחזור ללחץ גבוה. התאם את החום כדי לשמור על לחץ גבוה ומבשל במשך 10 דקות נוספות.
הסר את המכסה, הטיית אותו ממך כדי לאפשר קיטור לברוח. אם השעועית אינה מכרז, החלף (אבל לא לנעול) את המכסה ומבשלים עד שנעשה.
לפני ההגשה, להסיר את שיני, עלי דפנה, ומקלות קינמון. התערובת תתעבה על עמידה, אבל אם אתה רוצה לעבות אותו מיד, פירה חלק מהשעועית ומערבבים את מחית בחזרה. מערבבים בחומץ ומלח.