קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

מבשלים את הספר: Jalapeño-מאפינס צ'דר-תירס

מבשלים את הספר: Jalapeño-מאפינס צ'דר-תירס
לבשל את הספר: Jalapeño-מאפינס צ'דר תירס נטול גלוטן, וצמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצה, צ'דר, קמח אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: פטוצ'יני עם שרימפס רוק, תירס, & Jalapeno, מבשלים את הספר: מאפינס תירס Corniest, ו Jalapeño-מאפינס תירס צ'דר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350° F. קו מחבת מאפין 12 כוס עם מצעים נייר.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את החומרים יבשים.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בקערה קטנה, להקציף יחד ביצה, שמן צמחי, חלב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים תערובת ביצים על החומרים היבשים. להתמזג במשך 1 דקות. (השתמש במהירות גבוהה עם מערבל כף יד או בינוני גבוה עם מערבל לעמוד.) באמצעות כף עץ, מערבבים בגבינת צ ' דר ופלפלי חלפיניו.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
5
כפית הבלילה לתוך כוסות מאפין, כך שהם שני שלישים מלאים.
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
6
אופים במשך 20 עד 25 דקות או עד בודק לתוך מרכז מאפין יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מניחים מחבת על מתלה תיל כדי להתקרר, 2 עד 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
דַק-דַק-
8
הסר מאפינס מחבת ומניח ישירות על מדף להתקרר לחלוטין. לאחסן במיכל אטום.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-