קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות41
מגזין

מבשלים את הספר: Maccheroni alla Chitarra עם Ragù Abruzzese ו-Palottine

מבשלים את הספר: Maccheroni alla Chitarra עם Ragù Abruzzese ו-Palottine
לבשל את הספר: Maccheroni alla Chitarra עם Ragù Abruzzese ו Palottine עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 482 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות גשו לסופר וקנו קמח סולת, עגבניות, עגל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מבשלים את הספר: Farfalle Abruzzese עם עגל, פורצ'יני, תרד, לבשל את הספר: Anellini alla Pecorara, ו לבשל את הספר: ספגטי alla Carbonara (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור ראגו all ' Abruzzese: לחמם את שמן הירקות בתנור הולנדי גדול או סיר כבד-תחתית אחרים להציב מעל חום בינוני. מתבלים את חתיכות הבשר עם מעט מלח ופלפל ומוסיפים אותם לסיר. חום במשך 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן להפוך את החלקים כדי חום בצד השני, עוד 3 עד 4 דקות. המשך לחמם את הבשר עד שהוא צרוב יפה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
הסר את החתיכות לצלחת עמוקה או קערה. תניח את הסיר בצד.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
להעביר את העגבניות דרך טחנת מזון מצויד בדיסק עם החורים הקטנים ביותר. זרוק את המוצקים. שים את העגבניות חרוטות בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
4
להחזיר את הסיר לחום בינוני ולהוסיף שמן זית כתית. מערבבים את הבצל, להפחית את החום בינוני נמוך, ו sauté במשך כ 5 דקות, או עד הבצל הוא מבריק ומתחיל לרכך.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
יוצקים את העגבניות, להעלות את החום בינוני גבוה, ולהביא לרתיחה. להחזיר את הבשר לסיר ולהפחית את החום בינוני נמוך או נמוך כדי לשמור על רתיחה עדינה. מכסים חלקית ולתת לרוטב להתבשל, ערבוב זה מעת לעת, במשך כ 3 שעות, או עד הבשר הוא רך מאוד הרוטב מעובה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים התזה או שתיים של מים אם הרוטב מתעבה יותר מדי לפני הבשר נעשה. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
כבה את החימום.
8
הסר את הבשר מן הסיר לפני השימוש ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
לבצק פסטה של ביצים טריות: לערבב את הבצק במעבד המזון: לשים 2 כוסות קמח "00", קמח 1 כפות סולת, מלח ואגוז מוסקט לתוך קערת העבודה ואת הדופק בקצרה לשלב. לשבור את הביצים לתוך קערת העבודה טפטוף ב 1 כף של שמן זית. לעבד את התערובת עד שהוא יוצר פירורים שנראים כמו גושים קטנים. צובטים יחד קצת מהתערובת ומגלגלים אותה. זה אמור ליצור כדור רך. אם התערובת נראית יבשה, טפטוף בשמן 1 כף הנותרים ואת הדופק בקצרה. אם זה נראה רטוב מדי ודביק, להוסיף קמח נוסף, 1 כף בכל פעם, ואת הדופק בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
בצק פסטהבצק פסטה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
הפעל את התערובת החוצה על משטח עבודה נקי זרועים קלות עם קמח סולת ולחץ אותו יחד עם הידיים כדי ליצור כדור מחוספס. ללוש את הבצק: באמצעות כף היד שלך, לדחוף את הבצק בעדינות אך בתקיפות ממך, ולאחר מכן לקפל אותו אליך. סובב את הבצק רבע סיבוב, וחזור על תנועת הדחיפה והקיפול. המשיכו ללוש במשך מספר דקות עד שהבצק יהיה חלק ומשיי. צור אותו לכדור ולעטוף אותו בחוזקה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
תן לבצק לנוח בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני שהוא מותח אותו.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1
שלב 2 1/4 כוסות "00" קמח, קמח 1 כפות סולת, מלח, אגוז מוסקט על משטח עבודה נקי וערימה לתוך תלולית. הפוך באר במרכז התל, ולשבור את הביצים לתוכו.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
טפטוף 1 כף של שמן זית לתוך הבאר. עם מזלג, לשבור את החלמונים ביצה לטאטא יחד את הביצים ושמן. באמצעות המזלג, בהדרגה לצייר את הקמח מהקיר הפנימי של הבאר לתערובת הביצה עד שיש לו עקביות batterlike. לעבוד בזהירות, כך שאתה לא לשבור את הקיר של קמח, גרימת תערובת הביצה נגמר ודברים כדי לקבל מבולגן. (אם זה קורה, לא להיבהל; פשוט להשתמש בכפות הידיים כדי לגרוף את תערובת הביצים ולעבוד אותו בחזרה לתוך הקמח.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
עכשיו, להשתמש בידיים שלך לצייר את הקיר שנותר של קמח על תערובת ביצה מעובה ולהתחיל לערבב אותו ללוש אותו. באמצעות כף היד שלך, לדחוף את הבצק בעדינות אך בתקיפות ממך, ולאחר מכן לקפל אותו אליך. סובב את הבצק רבע סיבוב, וחזור על תנועת הדחיפה והקיפול. השתמש במגרדת בצק כדי לעקור כל חתיכות דבוקות למשטח העבודה. הבצק יתחיל כמו מסה שאגי אבל בסופו של דבר יהפוך חלק כמו שאתה ללוש אותו על פני כמה דקות. אתה לא יכול להשתמש בכל הקמח על משטח העבודה. כאשר הבצק חלק ומשיי, צור אותו לכדור ולעטוף אותו בחוזקה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
תן לו לנוח בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני מתיחה אותו.
5
מתיחת הבצק: להגדיר את מכונת הפסטה שלך עם הגלילים על ההגדרה הרחבה ביותר (#1 על מכונת אטלס מרקטו הסטנדרטית שלי). פזר מעט קמח סולת על משטח העבודה סביב המכונה ויש לי יותר על היד עבור זליפה על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
6
חותכים את הבצק לארבעה חלקים שווים, ולעטוף מחדש שלושה חלקים. ללוש את החתיכה שנותרה בקצרה על משטח העבודה. לאחר מכן, באמצעות מערוך או לטפוח אותו עם העקב של היד שלך, טופס את הבצק לתוך אליפסה 3 עד 4 ארוך על 3 רחב. להאכיל את הבצק דרך רולים של מכונת הפסטה, ולאחר מכן להניח את הרצועה על משטח העבודה. מקפלים את הבצק לשלישים, כמו קיפול מכתב עסקי, מפזרים קצת סולת, ולהעביר אותו דרך הגלילים שוב.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
חזור על תהליך הקיפול והתגלגל עוד כמה פעמים, עד רצועת הבצק חלקה. להזיז את הגדרת רולר אל החריץ הצר הבא ולהאכיל את רצועת הבצק דרך ההגדרה פעמיים, מפזרים אותו עם קצת סולת בכל פעם כדי לשמור על זה מלהידבק ולאחר מכן להעביר את החריץ אל ההגדרה הבאה. המשך להעביר את הבצק דרך הגלילים פעמיים על כל הגדרה, עד שמתחת אותו לעובי המתאים. זה יהיה תלוי איזה לחתוך אתה עושה, כדי להיות בטוח לקרוא בעיון את המתכונים וההוראות בודדים לחיתוך הצורות השונות. רוב המתכונים, כולל אלה עבור רביולי לזניה, קוראים למתוח את הבצק דק מאוד-על 1/16 ב-אם כי כמה חתכים דורשים גיליון עבה יותר. על המכונה שלי, עובר את הבצק דרך הגדרת רולר הצרה השנייה (#
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
רביולירביולי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
8
מייצר גיליון פסטה דק מאוד, אז אני בדרך כלל לא למתוח בעבר הגדרה זו.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
9
ברגע שמתחת את חתיכת הבצק שלך (זה יהיה סרט ארוך למדי, תלוי כמה דק שמתחת אותו), להניח אותו על משטח מאובק סולת ולכסות אותו קלות עם ניילון לעטוף בזמן שאתה למתוח את הנותרים 3 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
שים את העגל, מלח, אגוז מוסקט וביצה בקערה ומערבבים יחד ביסודיות (אני משתמש בידיים שלי). עם האצבעות שלך, לצבוט חתיכה קטנה מאוד של התערובת לגלגל אותו לכדור קטן—לא הרבה יותר גדול חומוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים את כדורי הבשר על מגש נקי או מגש. חזור עד שיש לך התגלגל כל תערובת עגל לתוך כדורי בשר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
יוצקים את שמן הירקות לעומק של 1/4 במחבת, מניחים על חום בינוני גבוה, וחום עד 191° על מדחום עמוק טיגון. אם אין לך מדחום, בזהירות טיפה קציצה לתוך השמן החם; אם הוא רוחש על קשר, השמן מוכן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים מגש מרופד בשכבה כפולה של מגבות נייר או שקית נייר חומה גדולה, רגילה ליד התנור.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
בזהירות להוסיף את כדורי הבשר לשמן החם, עובד בקבוצות כדי למנוע צפיפות המחבת. מטגנים אותם, הופכים אותם מעת לעת עם מרית, כף מחוררת, או אפילו מזלג, במשך כ 4 דקות, או עד שהם משחימים קלות. השתמש בכפית מחוררת או רחפן כדי להסיר את כדורי הבשר למגש מוכן. חזור עד שכל כדורי הבשר מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
SkimmerSkimmer
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
תעביר את כדורי הבשר לסיר עם ראגו. להחזיר את הרוטב לרתיחה על אש בינונית-נמוכה, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות, ולשמור את הרוטב על רתיחה נמוכה מאוד בזמן שאתה מבשל את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
להביא סיר גדול מאוד או קומקום של מים לרתיחה מתגלגלת ומלח בנדיבות. בזהירות טיפה כל "קן" maccheroni לתוך המים הרותחים ומערבבים להפריד את הגדילים. מכסים את הסיר עד שהמים חוזרים לרתיחה, ואז לחשוף ולבשל רק כמה דקות, או עד מאוד אל דנטה. תטעם גדיל כדי לוודא שהוא לא מבושל מספיק.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מסננים את הפסטה במערך מסננת בכיור, תוך שמירה על כ-1 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
9
להחזיר את הפסטה סחוטה לסיר וכפית על שני שלישים מהרוטב על זה. בעדינות לזרוק את הפסטה ורוטב לשלב ביסודיות, הוספת להתיז או שניים של מי הבישול במידת הצורך כדי לשחרר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מעבירים את הפסטה לבושה לקערת מנה מחוממת או קערות בודדות רדודות וכפית את הרוטב שנותר מעל.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מפזרים קצת פרמזן ומגישים מיד. להעביר גבינה נוספת ליד השולחן, יחד עם קערה קטנה של צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה