קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

מבשלים את הספר: Mafaldine עם עגבניות קלויות, Robiola, וזרעי שומר כתוש

מבשלים את הספר: Mafaldine עם עגבניות קלויות, Robiola, וזרעי שומר כתוש
לבשל את הספר: Mafaldine עם עגבניות קלויות, Robiola, וזרעי שומר כתוש עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, זרעי שומר, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מ רציני אוכל יש 41 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו לבשל את הספר: כרובית קלויה זרעי כמון עם יוגורט מלוח, מנטה, זרעי רימון, מבשלים את הספר: עגבניות קלויות ופסטו זרעי דלעת, ו מבשלים את הספר: מוס שוקולד עם זרעי הל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-275 ° F. מסדרים את חצאי העגבניות, חותכים בצד, על תבנית אפייה גדולה ומטפטפים עליהם את שמן הזית. מפזרים את פרוסות השום וזרעי שומר על העגבניות, ומתבלים בזרימת מלח נדיבה וכמה טחנות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
צולים את העגבניות במשך 3 עד 4 שעות, או עד שהם החלו להתמוטט והם מקורמלים אבל לא יבשים. הם צריכים להיות קצת מצטמק אבל עדיין נראה עסיסי.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
3
תן להם לשבת עד שהם מגניבים מספיק כדי להתמודד. ואז קוצצים אותם בגסות ומעבירים אותם לקערת הגשה מחוממת, יחד עם כל שמן ומיצים שנותרו במחבת. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4
להביא סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת ומלח בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מוסיפים את הפסטה, מערבבים כדי להפריד את האטריות, ומבשלים על פי הוראות היצרן עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
מסננים את הפסטה במערך מסננת בכיור, תוך שמירה על כ-1 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
מעבירים את הפסטה לקערת ההגשה ומוסיפים עליה את חתיכות הרוביולה. לזרוק בעדינות לשלב את הפסטה, עגבניות, וגבינה ביסודיות, דואג לשבור את כל חתיכות גדולות של גבינה שנדבקים זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
להוסיף קצת מי בישול חם לקערה כדי לעזור להמיס את הגבינה קצת אבל לא יותר מדי—אתה רוצה כמה חתיכות שם. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
מגישים באופן מיידי.