קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות70
מגזין

מגש קיץ-סלמון אפוי

מגש קיץ-סלמון אפוי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו קינואה Cajun, סלמון אפוי ושעועית ירוקה בקיץ, מגש אפוי עוף סטרוגנוף, ו סוליית לימון אפויה המגש היפה ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 230C/450F / גז 8.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חצי למלא סיר גדול עם מים קרים ולהוסיף קמצוץ זעיר של מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מניחים על חום גבוה ומביאים לרתיחה. Meanwhile4.תן לתפוחי האדמה החדשים לשפשף טוב עם scrubber, ואז על קרש חיתוך לחתוך כל גדול יותר לשניים, משאיר את הקטנים שלמים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
חותכים את הקצוות מן השעועית הרץ עד שאתה חותך לתוך חתיכת הסיבית שפועלת לאורך השעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית רץשעועית רץ
5
משוך את הסיבית הסיבית לקלף אותו לאורך השעועית משני הצדדים של כל אחד, ולאחר מכן לחתוך בזווית לחתיכות 5cm.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
6
חותכים את הגבעול-הקצוות מן השעועית הירוקה והצרפתית, אם משתמשים, אבל להשאיר את הקצוות הדקים על, ולאחר מכן לחתוך את השעועית בזווית לתוך חתיכות 3cm.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
7
לאחר רותחים, בזהירות להוריד את תפוחי האדמה לתוך המים עם כפית מחוררת, להחזיר לרתיחה, ואז לבשל סביב 10 עד 12 דקות (בהתאם לגודל של תפוחי האדמה שלך), או עד שהם כמעט עשו.בינתיים
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
אם האפונים שלך עדיין בתרמילים שלהם, pod אותם עכשיו.1
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
9
כאשר פעמים על תפוחי האדמה, בזהירות להוסיף את כל השעועית למחבת ומבשלים במשך 4 דקות נוספות.1
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מסננים את תפוחי האדמה ואת השעועית מעל הכיור לתוך מסננת קיטור יבש במשך כמה דקות, ואז עצה לתוך מגש צלייה 25cm x 35cm.1
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
11
פיזור על האפונה, נקודה על החמאה טפטוף עם 1 כף שמן זית.1
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
12
השתמש במטען מיקרו כדי לגרר דק את ההתלהבות של שני הלימונים על קרש חיתוך, ואז לפזר לתוך המגש.1
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
13
חותכים את הלימונים לשניים.1
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
14
לסחוט את המיץ על הסלמון וירקות, באמצעות האצבעות שלך כדי לתפוס כל פיפס.1
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
15
מתבלים קלות במלח ופלפל ואז, מטילים יחד ועדיין חמים כך שהטעמים נספגים.1
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
16
בחר את עלי הבזיליקום, להשליך את הגבעולים, ואז בערך לקצוץ אותם עם צמרות שומר או שמיר. 1
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
17
לפזר חצי עשבי תיבול לתוך המגש.1
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
18
בזהירות להבקיע את פילה סלמון בקלילות על צד העור.2
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
19
לשפשף כל פילה עם קצת מלח, פלפל ושמן זית, דברים את הציונים עם עשבי תיבול הנותרים במקום על גבי תפוחי אדמה ושעועית, ולאחר מכן לשטוף את הידיים.2
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
20
אופים בתנור החם במשך 10 עד 15 דקות, בהתאם לגודל ועובי המדויק של הפילה שלך, או עד הסלמון מבושל דרך והירקות רכים.2
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
21
מחלקים בין הצלחות שלך באמצעות פרוסת דגים, ואז לטפטף עם מיצי הבישול מהחלק התחתון של המגש ומגישים.טיפ: זהו אחד מאותם מאכלים גדולים שאתה באמת יכול לעשות בעצמך על ידי שימוש מה ירקות הם בעונה שלה נחמד במיוחד עם שעועית רחבה, אספרגוס או עגבניות שרי חצוי מעט. טעים מוגש עם מנה של יוגורט או מיונז שום.טיפ
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
פולפול
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.