קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות0
מגזין

מג'ה בלנקה (פודינג קוקוס)

מג'ה בלנקה (פודינג קוקוס)
מאיה בלנקה (פודינג קוקוס) עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 121 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-10 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-449 היו אומרים שזה פגע במקום. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. אם יש לכם סוכר, גרעיני תירס, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 16%. נסו Maia Blanca (פודינג קוקוס), Maia Blanca Maiz (פודינג תירס), ו Maia Blanca (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה צלחת אפייה 8 אינץ ' או מחבת עוגה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
מערבבים 1/2 כוס מים עם עמילן תירס בקערה, ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים את חלב הקוקוס, 3/4 כוס מים, וסוכר בסיר על אש נמוכה, ומערבבים עד שהסוכר מומס. מביאים את התערובת לרתיחה, מוסיפים את גרעינים תירס, ולאחר מכן מערבבים את תערובת קורנפלור, ערבוב במהירות כדי למנוע גושים כפי שהוא הופך להיות עבה מאוד. מביאים את התערובת בחזרה לרתיחה, ומבשלים עד מעובה לחלוטין וחלק, ערבוב כל הזמן, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
גרעינים תירסגרעינים תירס
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
יוצקים את בלנקה מאיה לתוך המנה מוכנה, ולהניח בצד להתקרר עד המשרד, על 2 שעות.
5
מניחים את פתיתי הקוקוס במחבת יבשה מעל חום בינוני ומערבבים לטוסט. צפה בהם בזהירות כדי שלא ישרפו.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
הסר את פתיתי הקוקוס הקלויים לקערה, תן להתקרר, ומפזרים על הפודינג לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה