מדליית זהב ® עוגת תות טרי
מדליית זהב ® עוגת תות טרי הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו מדליית זהב ® עוגת תות טרי, מטבל ירקות במדליית זהב, ו עוגיות זוכות מדליית זהב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים קמח ומלח.
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט מנקה את הצד של הקערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
לאסוף מאפה לכדור. צורה לתוך עגול שטוח על משטח מקומח קלות. לעטוף בניילון נצמד; לקרר כ 45 דקות או עד הבצק הוא מוצק וקר, אך גמיש. זה מאפשר קיצור להיות מעט המשרד, אשר מסייע להפוך את המאפה אפוי יותר קשקשי. אם בקירור ארוך יותר, לתת מאפה לרכך מעט לפני גלגול.
תנור חום עד 246°. עם מערוך מקומח, רול מאפה לתוך עגול 2 אינץ ' גדול יותר הפוך 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית. מקפלים מאפה לרביעיות; מניחים בצלחת עוגה. להתפתח ולהקל לתוך צלחת, לחיצה בחוזקה על התחתונה בצד. לקצץ קצה תלוי של מאפה 1 אינץ ' מן השפה של צלחת עוגה. מקפלים ומגלגלים מאפה תחת, אפילו עם צלחת; חליל לפי הצורך. זין תחתון בצד של מאפה ביסודיות עם מזלג.
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום בהיר. מגניב על מתלה קירור.
בקערה קטנה, מחית מספיק תותים כדי למדוד 1 כוס. בסיר 2 ליטר, לערבב סוכר קורנפלור. בהדרגה מערבבים ב 1/2 כוס מים ופירה תותים (להוסיף 1 או 2 טיפות צבע מזון אם צבע אדום עמוק יותר רצוי). מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה רותחים. להרתיח ומערבבים 1 דקה; מגניב.
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת וקליפת לימון עד חלקה.
מורחים באופן שווה בקרום העוגה. למעלה עם תותים שנותרו.
יוצקים תערובת תות מבושלת מעל. להכניס למקרר עד סט, כ -3 שעות. לאחסן במקרר.