קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

מהיר לתקן בשר בוריטו מחבת

מהיר לתקן בשר בוריטו מחבת
המתכון לתיקון מהיר בוריטו בשר מחבת יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 30 דקות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 65 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מים, טורטיות קמח, טאקו bellâ® תערובת תיבול טאקו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו מחבת בוריטו בקר, בוריטו בקר מחבת & בגידה, ו מחבת בוריטו בקר קלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשר חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני-גבוה; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הוסף הבא 4 מרכיבים; מערבבים. מביאים לרתיחה; מבשלים על חום בינוני-נמוך 5 דקות.
3
מערבבים חתיכות טורטייה, למעלה עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
4
הסר מהחום; כיסוי.
5
בואו לעמוד 5 דקות. או עד גבינה מותכת. למעלה עם שמנת חמוצה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. צריבת קוטג ' Cashburn פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.