קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות19
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

מוח ברוטב שרי

מוח ברוטב שרי
אם יש לך שרי, חצי-חצי, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוף ברוטב שרי-סויה, תולעים למוחות, ו מוחות אפויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף את המוח ביסודיות במים קרים; להסיר בזהירות קרום.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
2
לנקז היטב.
3
מערבבים קמח, חרדל, מלח ופלפל; מחפר בתערובת קמח, ציפוי היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
4
בצל מטוגן ופלפל ירוק בשמן חם בתנור הולנדי גדול עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
5
מוסיפים מוחות ומבשלים עד להשחמה, הופכים בעדינות לחומים מכל הצדדים.
6
בהדרגה להוסיף 1/2 כוס חצי חצי. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 40 דקות.
7
מערבבים חצי וחצי הנותרים, גבינת פרמזן, ושרי.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
שרי.שרי.
8
יוצקים על תערובת המוח; לבשל 5 דקות נוספות על אש נמוכה.
9
מגישים מיד מעל נקודות טוסט, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
טוסטטוסט