מולים אפויים פריכים
מולים אפויים פריכים הוא מתאבן המשמש 4. מנה אחת מכילה 1015 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-47 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. אם יש לכם צדפות בקונכיות שלהם, חמאת שום ופטרוזיליה, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה יוצא מן הכלל. נסו תהונג אפוי (מולים אפויים עם ציפוי מאיו-צ'ילי), מולים ממולאים אפויים, ו מולים אפויים ממולאים (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את המולים ולמשוך את כל זקן. יש לשטוף בכמה שינויים של מים קרים, ולאחר מכן להשליך כל כי הם פתוחים ולא לסגור כאשר טפח על הצד של הכיור.
מסננים את המולים ולשים במחבת גדולה עם התזה של מים. מביאים לרתיחה, ואז לכסות את המחבת, רועד מדי פעם, עד המולים פתוחים זה ייקח 2-3 דקות.
מסננים היטב, ואז להשליך כל שנותר סגור.
מערבבים את הפירורים ואת ההתלהבות.
הסר צד אחד של כל פגז, ולאחר מכן להפיץ קצת חמאה על כל mussel. הגדר על מגש אפייה ומפזרים פירורים. גריל עבור 3-4 דקות עד פריך.