קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות44
מגזין

מולים מאודים עם בייקון

מולים מאודים עם בייקון
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מולים מאודים עם בייקון, בירה ושומר, מולים מאודים בירה, ו מולים מאודים בירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבייקון במחבת נירוסטה גדולה להגדיר על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום פריך, 5 עד 7 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון מבושל לצלחת מרופדת מגבות נייר. שים בייקון בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושלבייקון מבושל
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את שאלוט ושום למחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שאלוט לרכך ואת השום רק מתחיל חום, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הקורנית למחבת ומערבבים את הבירה, מקפידים לגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. כאשר הבירה מתחילה לבעבע, להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף את המולים ניקו למחבת בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים מכסה על המחבת ומבשלים במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
לאחר 5 דקות, לבדוק את המולים. באמצעות זוג מלקחיים, להסיר כל מולים שנפתחו ולהעביר לקערה גדולה. מכסים את המחבת שוב ומבשלים עוד 5 דקות, העברת כל מולים פתוחים לקערה הגדולה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
כאשר כל המולים נפתחים ומועברים לקערה, מקציפים את חרדל דיז ' ון לרוטב במחבת. לטעום את הרוטב ומתבלים עם מלח ופלפל שחור. זכור כי הבייקון, כמו גם את המשקאות שנמסרו על ידי המולים, שניהם מלוחים, אז לא הרבה מלח נוסף ייתכן שיהיה צורך.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
יוצקים את הרוטב המוגמר על המולים, ואז מפזרים על בייקון שמורות, כמו גם פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
מגישים את המולים עם לחם פריך ובירה קרה.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.