מוס שוקולד טירמיסו
מוס שוקולד טירמיסו נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 418 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. 99 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו שוקולד, גבינת מסקרפונה, יין מרסלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. עם כפית ציון 33%, המנה הזו די גרועה. נסו מוס שוקולד קפה טירמיסו, עוגת גבינה מוס טירמיסו, ו מוס טירמיסו קל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב אספרסו וחמאה בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים.
מניחים חתיכות שוקולד מריר בתערובת האספרסו; מבשלים בלי לערבב עד שהשוקולד מתחיל להימס, כ -3 דקות.
מקציפים תערובת שוקולד ואספרסו עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב מרסלה, חלמונים וסוכר בסיר על אש בינונית-נמוכה, תוך הקצפה מתמדת עד להקצפה וסמיכה, 3 עד 5 דקות.
מערבבים גבינת מסקרפונה לתערובת מרסלה.
שלב תערובת שוקולד עם תערובת מסקרפונה. מגניב לטמפרטורת החדר.
מקציפים שמנת כבדה בקערה עד שנוצרות פסגות רכות, 2 עד 3 דקות.
מקפלים חצי קצפת לתערובת שוקולד מקורר.
מקפלים את המחצית השנייה של קצפת לתערובת שוקולד. מכסים בניילון נצמד ומצננים במקרר למשך 2 שעות לפחות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר.
![# 28 יין בטופ 50 של וינפייר לשנת 2018צבע אדום אודם עז עם אף עדין של אוכמניות ותווי דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים וחריפים. את יין תצוגת מעולה חומצה מבנה, מאוזן היטב, אלגנטי טאנינים. ההשפעה בפה היא קטיפתית ומתמשכת.]()
# 28 יין בטופ 50 של וינפייר לשנת 2018צבע אדום אודם עז עם אף עדין של אוכמניות ותווי דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים וחריפים. את יין תצוגת מעולה חומצה מבנה, מאוזן היטב, אלגנטי טאנינים. ההשפעה בפה היא קטיפתית ומתמשכת.
#28 wine in VinePair's Top 50 of 2018Intense ruby red color with fine nose of blackberries and blackcurrant notes, balsamic and spicy hints. The wine display excellent acid structure, well balanced, elegant tannins. The impact in the mouth is velvety and persistent.