מוס שוקולד לבן
מוס שוקולד לבן לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 390 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -31 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 2 מעריצים. אם יש לך אבקת ג'לטין, שוקולד, חלבוני ביצה מפוסטרים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 28% , וזה לא כל כך מעולה. עוגה עם מוס מנגו ושוקולד לבן , מוס שוקולד במעטפת שוקולד ומוס שוקולד בריא אלטרנטיבי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מגרדים את הזרעים מפולי הווניל ומאחדים עם הליקר בסיר קטן.
מפזרים מעל את הג'לטין ומניחים לעמוד 5 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס שמנת כבדה ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב, עד שהג'לטין נמס.
מוסיפים את השוקולד הלבן וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב עד להמסה.
מעבירים לקערה גדולה; לתת להתקרר 25 דקות.
מקציפים את החלבונים וקרם הטרטר בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית-גבוהה עד שנוצרים פסגות נוקשות, כ-4 דקות. מקפלים את החלבונים לתוך תערובת השוקולד הלבן עד שהם כמעט נטמעים.
מוסיפים את 3/4 כוס השמנת הנותרת לקערת המיקסר ומקציפים במהירות בינונית-גבוהה עד שנוצרות פסגות בינוניות; מקפלים לתוך תערובת השוקולד הלבן עד להטמעה. מחלקים בין קערות קטנות. מקררים עד להתייצבות, לפחות 3 שעות או לילה. למעלה עם שוקולד מגולח.