מוס שוקולד
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? מוס שוקולד יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 504 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו קצפת ושבבי שוקולד, סוכר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מתכונים דומים: מוס שוקולד צרפתי מסורתי {Mousse au Chocolat}, מוס שוקולד בננה ללא ביצים / מוס מהיר, ו מוס שוקולד ללא ביצים, איך לעשות מוס שוקולד.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום ומניח מעל סיר המכיל כ 1 אינץ ' של מים בקושי מבשלים (או להשתמש בדוד כפול). מערבבים עם כף עץ עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
הסר את הקערה מהחום ולתת להתקרר מעט. ואז לתפוס מקצף להכות את החלמונים לתוך השוקולד, 1 בכל פעם, מכות עד חלקה לאחר כל תוספת. תניח בצד.
בקערה אחרת, לנצח את החלבונים ביצה עד קצף.
מוסיפים את הקרם של טרטר ומכים עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח ב 1/4 כוס סוכר ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס.
בקערה צוננת, להכות את השמנת הכבדה עד שהוא מתחיל להתעבות.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים סוכר ווניל ולהמשיך להכות עד השמנת מחזיקה פסגות רכות.
עכשיו שיש לך את האלמנטים מוכנים, לשים את כל זה ביחד. מקפלים בעדינות את החלבונים לתוך תערובת השוקולד כדי להאיר אותו. לאחר מכן, לקפל את הקצפת. שמור על עצמך לא מעל העבודה מוס או שזה יהיה כבד. מחלקים את המוס בין 4 כוסות בודדות, רצוי כוסות מרוקאיות. כיסוי וצינה במשך כמה שעות.
מקשטים עם קצפת ושבבי שוקולד לפני ההגשה.