מוצרלה ופלפל אדום צלוי Boo-schetta
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Mozzarellan ופלפל אדום קלוי Boo-schettan. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 298 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח, כדי 2 שיני שום, קליפורניה), וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום.
הוראות
מחממים תנור ל 204° עם מתלה באמצע.
מסדרים פרוסות לחם על תבנית אפייה ואופים עד הזהב החיוור, 6 עד 12 דקות. לשפשף צמרות של פרוסות עם צדדים חתוכים של שום, ואז מברשת כל פרוסת לחם עם שמן. טוסטים העונה עם מלח ופלפל ולהעביר מתלה חוט לתת מגניב לחלוטין.
חותכים מוצרלה לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ו לקצץ, במידת הצורך, כדי להתאים טוסטים.
מערבבים יחד פסטו mascarpone בקערה קטנה. במידת הצורך, תערובת דקה עם קצת שמן זית או מים.
1/2 כפית תערובת פסטו במרכז כל טוסט מכוסה מוצרלה, ולאחר מכן מעל כל מנה עם פרוסת זית כדי ליצור את "אירוסים" של "העיניים"."
הוסף 6 עד 8 פרוסות פלפל עבור "ורידים", זמירה כדי להתאים.
* פסטו מוכן יכול להשתנות במרקם. כמה גרסאות תוצרת בית יכול להיות צפוף מאוד, בעוד כמה אלה קנה בחנות יכול להיות די רופף עם עודף שמן. אם קונים פסטו, לחפש אחד כי הוא לא רופף.* לחם יכול להיות קלוי 4 שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר.* Boo-schetta צריך להיות התאספו לא יותר מ 1 שעה קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר כי מוצרלה טרי יתחיל לבכות קצת נוזל ולרכך את הטוסט.