מוצרלה מטוגנת עם ארוגולה ופרושוטו
מוצרלה מטוגנת עם ארוגולן ופרושוטו עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 867 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 68 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חומץ יין אדום, ארוגולה, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו פרושוטו ארוגולן ופיצת ביצה מטוגנת, Pappardelle עם Arugulan ו Prosciutto, ו פיצה איור-פרושוטו עם ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
חלקו את ארוגולה ל-8 קבוצות קטנות ועטפו באופן רופף כל אחת ב-1 או 2 פרוסות פרושוטו. מחלקים בין 4 צלחות עם פלפלים קלויים, זיתים, ובצל.
לטאטא יחד חומץ, אנשובי, ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל.
להקציף בשמן אקסטרה בתולה.
לטאטא חלבונים ביצה עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בקערה רדודה. שים פירורי לחם בקערה רדודה אחרת. פעמיים מעיל כל פרוסת גבינה על ידי טבילה בתערובת ביצה, ואז פירורים, וחוזר.
מחממים שמן זית 1/2 אינץ 'במחבת כבדה 12 אינץ' על חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. מטגנים מוצרלה מצופה, פונה בזהירות פעם או פעמיים, עד זהב וגבינה מתחיל להמס אבל עדיין שומר על צורתו, על 2 דקות בסך הכל.
מסננים בקצרה על מגבות נייר, ולאחר מכן להעביר צלחות.
מגישים עם: לחם שום עם פטרוזיליה