קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

מוצרלה מטוגנת עם ארוגולה ופרושוטו

מוצרלה מטוגנת עם ארוגולה ופרושוטו
מוצרלה מטוגנת עם ארוגולן ופרושוטו עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 867 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 68 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חומץ יין אדום, ארוגולה, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו פרושוטו ארוגולן ופיצת ביצה מטוגנת, Pappardelle עם Arugulan ו Prosciutto, ו פיצה איור-פרושוטו עם ארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חלקו את ארוגולה ל-8 קבוצות קטנות ועטפו באופן רופף כל אחת ב-1 או 2 פרוסות פרושוטו. מחלקים בין 4 צלחות עם פלפלים קלויים, זיתים, ובצל.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2
לטאטא יחד חומץ, אנשובי, ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
להקציף בשמן אקסטרה בתולה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
לטאטא חלבונים ביצה עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בקערה רדודה. שים פירורי לחם בקערה רדודה אחרת. פעמיים מעיל כל פרוסת גבינה על ידי טבילה בתערובת ביצה, ואז פירורים, וחוזר.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
העברה לצלחת.
6
מחממים שמן זית 1/2 אינץ 'במחבת כבדה 12 אינץ' על חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. מטגנים מוצרלה מצופה, פונה בזהירות פעם או פעמיים, עד זהב וגבינה מתחיל להמס אבל עדיין שומר על צורתו, על 2 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מסננים בקצרה על מגבות נייר, ולאחר מכן להעביר צלחות.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
טפטוף הכל עם ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
9
מגישים עם: לחם שום עם פטרוזיליה
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות