מוקצפת תות שדה גראטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מרנג תות גראטן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 64 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמנת של טרטר, חלבונים ביצה, תותיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סמאק בטטה מוקצפת עם מרנג, עוגות תות עם קצפת תות שווייצרית חמאה, ו עוגות תות עם קצפת תות שדה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. מסדרים תותים בשכבה זוגית בצלחת פאי 9 אינץ'.
מקציפים חלבונים בקערה נקייה מאוד, יבשה לחלוטין עם מיקסר חשמלי עד קצף.
מוסיפים קרם של טרטר ומכים עד פסגות טופס. עם ריצת מערבל, להוסיף סוכר בזרם איטי, יציב. המשך להלהיב חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות מבריק, אבל לא יבש. תיזהר לא להלבין את הלבנים. בעדינות לקפל וניל עם מרית גומי (ראה רצועת קצה, שמאל, לקבלת מידע מפורט יותר על ביצוע מרנג). בזהירות מרנג כפית על תותים בעדינות להפיץ באופן שווה עם מרית גומי, וודא מרנג נוגע הקצוות של צלחת עוגה.
אופים עד מרנג הוא חום זהוב וגרגרים הם עסיסיים, 10 עד 12 דקות.