מוקקה-תבשיל דגים ברזילאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1443 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 83 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . זה מושלם עבור סתיו. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, פתיתי פלפל, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה יוצא מן הכלל. נסו מוקקה-תבשיל דגים ברזילאי, עבור מוקקה (תבשיל דגים ברזילאי), ו תבשיל דגים ברזילאי / מוקקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים חתיכות דגים בקערה, מוסיפים את השום טחון ומיץ ליים, כך שהחתיכות מצופות היטב.
מפזרים בנדיבות בכל רחבי עם מלח ופלפל.שמור מקורר בעת הכנת שאר המרק.2 להכין אורז להגשה עם מרק: אם אתם מתכננים להגיש את המרק עם אורז, להתחיל על האורז.להביא כמה כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים את הבצל קצוץ 1/2 ומבשלים, ערבוב, עד הבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות יותר, עד השום הוא ריחני.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים את האורז הלבן גלם ומערבבים מעיל לחלוטין עם שמן, בצל ושום.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
7
הוסף את המים הרותחים. (הסכום תלוי המותג שלך של אורז, לבדוק את החבילה. אם אין כמויות ניתנות, להוסיף 1 3/4 כוס מים עבור כל כוס אורז.) מערבבים 1 כפית מלח.להביא לרתיחה, ואז להנמיך את החום, לכסות, ולתת לבשל במשך 15 דקות, ולאחר מכן, להסיר מהחום עד מוכן לשרת עם המרק.3 להתחיל לבשל את הבצל, פלפל, עגבניות, בצל ירוק: במחבת גדולה מכוסה (כגון תנור הולנדי), מעיל את החלק התחתון עם כ 2 כף שמן זית וחום על חום בינוני.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. (לפחות כפית מלח.) מבשלים עוד כמה דקות, עד שפלפל הפעמון מתחיל להתרכך.מערבבים את העגבניות הקצוצות וירקות בצל. להביא לרתיחה ולבשל במשך 5 דקות, חשוף. מערבבים בכוסברה קצוצה.3
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ירוק
טורטיות קמח טריות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכית
11
ירקות שכבה עם דגים, להוסיף חלב קוקוס: להשתמש בכפית גדולה כדי להסיר כמחצית הירקות (תוכל לשים אותם בחזרה).
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממתק תמנון בריט
12
מורחים את הירקות הנותרים על החלק התחתון של המחבת כדי ליצור מיטה עבור הדגים. מסדרים את חתיכות הדגים על הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
מפזרים מלח ופלפל. לאחר מכן להוסיף בחזרה את הירקות שהוסרו בעבר, המכסה את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממתק תמנון בריט
14
יוצקים חלב קוקוס על הדגים והירקות.4 מבשלים, לבשל, להתאים תבלינים: להביא מרק לרתיחה, להפחית את החום, לכסות, ולתת להתבשל במשך 15 דקות. לטעום ולהתאים תבלינים.ייתכן שיהיה עליך להוסיף יותר מלח (סביר), מיץ לימון או לימון, פפריקה, פלפל, או פתיתי צ ' ילי כדי לקבל את המרק לתיבול הרצוי לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
נוזל-אונקיות מים טריים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.