קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

מוקרם של כרוב לבן ועדשים ברוטב פרובנס

מוקרם של כרוב לבן ועדשים ברוטב פרובנס
Gratin של כרוב לבן ועדשים ברוטב פרובנס הוא מנה עיקרית המגישה 4. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו עדשים ירוקות, עלים מ 1 בזיליקום sprig, פירה עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. , אנו ממליצים לנסות גם : תפוחי אדמה מוקרמים, גבינת עיזים מוקרמת, ו סקווש קיץ Provencal ותפוחי אדמה Gratin.

הוראות

1
מראש לחמם את התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C. לבשל את העדשים במים רותחים ללא מלח במשך כ 20 - 30 דקות עד רק רך, ואז לנקז. מטגנים את הבצל, שום ופלפל אדום בשמן הזית עד לרכים (כ -10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עדשיםעדשים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את כוסברה הקרקע קורנית, ומערבבים במשך 30 שניות בערך. עכשיו עצה בעגבניות, עגבניות טהורות וסוכר, ומתבלים במלח ופלפל. השאר להתבשל לרוטב עבה, ערבוב מדי פעם, במשך כ 15-20 דקות. בדוק תיבול, להוציא את הקורנית ומערבבים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
3
בינתיים, לבשל את הכרוב במים מלוחים רותחים במשך כ 3-4 דקות, עד רק רך.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
לנקז, ולהפעיל תחת הברז הקר, ואז לנקז ביסודיות שוב.
5
מערבבים את הכרוב ועדשים עם רוטב העגבניות, וכף לתוך צלחת מוקרם רדוד אטום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
עדשיםעדשים
6
מערבבים את פירורי הלחם והגבינה, ומפזרים את התערובת בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
7
טפטוף עם קצת שמן זית נוסף.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8
אופים במשך 20-30 דקות עד רוחש וטלאו בתיאבון עם חום.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)