מורטון תומפסון הודו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1310 קלוריות, 132 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לכו לחנות ותרימו כוסברה טחונה, שיני שום, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו שרימפס בסטקייה של מורטון אלכסנדר, עוגת הגזר של גברת תומפסון, ו תוצרת בית למוני הודו מלאי Jalapeno הודו מרק אטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 260°. קוצצים קנס את טורקיה שמורות fat.In סיר קטן להגדיר על חום מתון, לשלב את השומן השמור עם 1/2 כוס המים; להביא לרתיחה ומבשלים עד שכל המים התאדו ורק שומן ברור חתיכות קטנות של מוצק להישאר.שמור שומן למילוי.מתבלים את פנים תרנגול ההודו במלח ופלפל.לשפשף את העור בכל רחבי עם שמן העונה עם מלח ופלפל.הכינו את הקרביים לנוזל השפריץ. מביאים לרתיחה ומבשלים כל הזמן אתה עבור basting.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שומן טורקיה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
תערבב את זה עד שהזרועות והידיים שלך יכאבו. אז תערבב את זה עוד קצת. עכשיו לזרוק אותו מספיק כך שזה לא עוד מסה בצקי.").באופן רופף דברים טורקיה.דברים חלל הצוואר ולתפור סגרו את הפתחים.קשור רגליים together.In קערה נפרדת: לעשות את הדבק עם החומרים המפורטים לעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שלב את כל החומרים עבור הדבק בקערה, הוספת מספיק קמח כדי ליצור עבה paste.In מחבת צלייה פתוחה גדולה עם מתלה: לסדר את צד השד טורקיה למטה על מתלה יושב במחבת צלייה רדודה.הערה: ללא הרף להוסיף מים לתחתית מחבת צלייה כך טיפות לא לעשן ולהגדיר את אזעקת העשן שלך! אני לא חושב שמורטון היה צריך לדאוג בקשר לזה, אבל אנחנו חייבים!מחממים תנור ל 50
שים את ההודו בתנור וצלה אותו במשך 15 דקות, או עד השחמה.הפעל אותו השד בצד מעלה צלוי במשך 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר מהתנור.עכשיו שזה נחמד וחום, באמצעות מאפה או מברשת צבע מעיל טורקיה לחלוטין עם הדבק-בכל פינה וסדק.הפחת את טמפרטורת התנור ל 163°.To הנוזל רותח, ממשיכים להוסיף סיידר ומים ומפחיתים עד שכל הסיידר מתווסף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר מהחום אבל להתחמם על גבי תנור. * זהו נוזל השפכים שלך.צולים את הציפור, צולים אותה לעתים קרובות, (המתכון המקורי אומר כל 15 דקות) במשך 4 1/2 עד 5 שעות, או עד מדחום בשר מיידי קורא 180 עד 185 בירך; 170 בשד ו 160 במילוי.