קושיבינוני
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

מזל 7 שכבה לטבול

מזל 7 שכבה לטבול
מזל 7 שכבה לטבול לוקח בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר יקר למדי. 901 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת אבוקדו, שעועית מטוגנת, עגבניות שזיפים ובצל ירוק. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 81%. הציון הזה יוצא מן הכלל. נסו מזל 7 שכבה לטבול, מטבל טקס-מקס המכונה מטבל שבע שכבות, ו מטבל השכבה" הרבה מאוד" עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים שעועית מטוגנת במחבת טפלון קטנה על אש בינונית ומתבלים ברוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מעבירים את השעועית לכלי קדירה קטן ועמוק. לגרד מחבת נקי עם מרית גומי ולחזור לחום.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים למחבת מעט שמן זית כתית מעולה ומעלים את האש לגובה. כשהשמן מעשן, מוסיפים את הבצל הירוק וצורבים אותם, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים סלסה ירוקה לבצל ירוק ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
6
מוסיפים כוסברה, מסירים סלסה מהאש, ושכבה על גבי השעועית.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
Dientes De AjoDientes De Ajo
7
מחזירים את אותה תבנית לכיריים, מנמיכים את האש לבינונית ומוסיפים שעועית שחורה, מחממים ומתבלים בכמון, מניחים על גבי הסלסה הירוקה.
מרכיבים שתצטרך
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מעל השעועית השחורה שכבת סלסת צ ' יפוטלה.
מרכיבים שתצטרך
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
Dientes De AjoDientes De Ajo
9
מערבבים שמנת חמוצה את גרידת הלימון והמיץ ומורחים על גבי סלסת הצ ' יפוטלה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
Dientes De AjoDientes De Ajo
10
שלב את הבשר של 2 אבוקדו בשל עם שום, מיץ לימון, ג ' לפנו ומלח ליצירת גוואקמולה שמנמנה. מעל הסלסה עם גוואקמולה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
שום גויה®שום גויה®
Dientes De AjoDientes De Ajo
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מקשטים את המטבל בשכבה האחרונה של קוביות עגבניות וזיתים פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות רוינארט ברוט רוז פאסלין ( חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-56 דולר לבקבוק.
רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
* היה שינוי אריזה על היין הזה. התווית בתמונה עשויה שלא להיות התווית שהתקבלה.* את יין הוא מבריק כתום-צהוב עלה כותרת צבע עם מאוד בסדר, פזרני ומתמשך מוס. האף מאופיין בגרגרים אדומים קטנים, בעיקר דומדמניות. על החיך היין הוא נמרץ ומאוזן היטב. יין משובח, טרי ופירותי עם טאנינים משולבים היטב ורמז לתבלינים בגימור הארוך.רונארט רוזפסלי מיוצר מתערובת של 55% פינו נואר ו -45% שרדונה ממיטב הבצירים האחרונים. כל הפירות הם מכרמים של פרמיירס קרוס. ענבים מכרמי האחוזה בסילרי ובברימונט (בית אבותיהם של משפחת רונארט) מצטרפים לענבים שנבחרו בקפידה מכרמי ראש הממשלה האחרים קרוס בקסטטה דה בלאנס ובמונטיין דה ריימס. הענבים לרואנארט נבחרים סל אחר סל במקור, ומשתמשים רק בפרמיירים הטובים ביותר.