את המתכון מחבת בולגור עוף ניתן להכין תוך כ-45 דקות . מתכון זה מכיל 4 מנות עם 441 קלוריות , 35 גרם חלבון ו -11 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם מלח, זרעי קימל, אגוזי מלך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 80% , המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פילאף בולגור עם עדשים ירוקות, מוגש עם בצל מקורמל - Mercimekli Bulgur Pilavi , סלט בולגור חיטה ותרד, סולטנן ובורק'ס חיטה .
הוראות
1
במחבת טפלון גדולה, מבשלים עוף בשמן על אש בינונית-גבוהה עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוציאים ושומרים חם. באותה מחבת מבשלים ומערבבים את הגזר, הבצל, האגוזים, זרעי הקימל והכמון במשך 3-4 דקות או עד שהבצל מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימל
גב שומן חזיר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מערבבים פנימה בורגול. מוסיפים מרק בהדרגה; מביאים לרתיחה על אש בינונית. להפחית את החום; מוסיפים את הצימוקים, המלח, הקינמון והעוף. מכסים ומבשלים 12-15 דקות או עד שהבורגול רך.