מחבת בייקון מק וגבינה
אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, גבינת צ'דר חדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. עם כפית ציון 56%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מחבת מק וגבינה עם בייקון ותפוחים, בייקון ופלפל ג'ק סקילט מק-אן-צ' יז, ו מק וגבינה אפויים במחבת עם תוספת בייגלה בייקון.
הוראות
הכינו את רוטב הבשמל, המתכון הבא, במחבת גדולה בגודל 12 אינץ ' הניתנת לתנור.
הביאו סיר מים מומלחים לרתיחה ובשלו את הפסטה עד להתקרבות לאל דנטה, אך לא מבושלת במלואה; מסננים. מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
על אש נמוכה מערבבים את החרדל היבש ופלפל הקאיין לרוטב הבשמל. מוסיפים בהדרגה את הצ ' דר, הגרוייר ו -1 כוס גבינת הפרמזן, תוך ערבוב מתמיד עד שכל הגבינה נמסה לרוטב הבשמל.
מוסיפים כוס חלב ושמנת נוספת. טועמים ומתאימים את התבלינים, במידת הצורך.
במחבת גדולה אחרת מבשלים את הבייקון עד שהוא פריך וזהוב.
מוציאים את הבייקון המבושל מהמחבת, ושומרים 3 כפות שומן בייקון מעובד.
מוסיפים את הפסטה המבושלת לבשמל ומערבבים לציפוי אחיד ברוטב. בקערה קטנה שלבו את פירורי הלחם, הפטרוזיליה הקצוצה ושומן הבייקון השמור. מצפים את פירורי הלחם והפטרוזיליה הקצוצה בשומן בייקון ומפזרים את התערובת מעל החלק העליון של המקרוני.
מפזרים את החלק העליון עם 1/2 כוס גבינת פרמזן.
אופים עד שהחלק העליון משחים והרוטב מבעבע, 20 עד 25 דקות. למעלה עם בייקון מבושל מתפורר.
בואו לשבת 5 דקות לפני ההגשה.
ממיסים את החמאה בסיר עם תחתית כבדה או במחבת בטוחה לתנור.
מקציפים פנימה את הקמח ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהדבק מתבשל ומבעבע מעט, הימנעו מהשחמה, כ -2 דקות.
מוסיפים את החלב החם, ממשיכים לערבב כשהרוטב מסמיך. מביאים את הרוטב לרתיחה.
מוסיפים את אגוז המוסקט, המלח והפלפל, לפי הטעם. מנמיכים את האש ומבשלים תוך ערבוב 2 עד 3 דקות נוספות.
יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc
מקרוני וגבינה עובדים ממש טוב עם למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם יש לך מצב רוח לאדום. קלטו צ ' יארלי למברוסקו די סורברה וקיה מודנה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![קלטו צ 'ירלי לאמברוסקו די סורברה וצ' יה מודנה]()
קלטו צ 'ירלי לאמברוסקו די סורברה וצ' יה מודנה
משיי על החיך, יין זה מציע חומציות טרייה ופירות קלים.זיווג נהדר עם פסטה כמו טורטליני, בשרים מבושלים והמנות האופייניות ביותר למטבח המודנה.