מחבת בשר צבי מקסיקנית עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 671 קלוריות. אם יש לכם מים, בשר צבי הקרקע, בשר צבי הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. . וזה מרהיב. מתכונים דומים: תבשיל מחבת מקסיקני, מחבת פסטה מקסיקנית, ו מחבת זוקיני מקסיקני.
הוראות
1
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים בשר צבי ומבשלים עד שכבר לא ורוד, ערבוב להיפרד. מערבבים שום ובצל, וממשיכים לבשל עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, להמיס הנותרים 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים באורז ספרדי, ומבשלים עד מוזהב קלות, כ 5 דקות. מערבבים בשר צבי מבושל, מים, עגבניות, סלסה ושעועית כליות; מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך 15 דקות. מערבבים בתירס, וממשיכים לבשל עד שהאורז רך, כ -5 דקות.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא WindRacer נהר רוסי פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.