קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

מחבת פסטה מקסיקנית

מחבת פסטה מקסיקנית
מחבת פסטה מקסיקנית עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך רוטב עגבניות, בשר בקר טחון רזה במיוחד, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו אחד סיר מקסיקני מחבת פסטה, פסטה מחבת מקסיקנית, ו תבשיל מחבת מקסיקני (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 12 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מערבבים סלסה, רוטב עגבניות ומים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
Dientes De AjoDientes De Ajo
1/4 כפית כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל1/4 כפית כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3
חום לרתיחה. מערבבים במקרוני ותירס. להפחית את החום; לכסות ומבשלים 12 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מקרוני הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
מפזרים גבינה. כיסוי; תן לעמוד 1 עד 2 דקות או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Windracer Russian River Pinot Noir עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
ניחוחות יפים של sassafras, מוקה ווש שחור להפגין את האישיות הייחודית, נועזת של עמק הנהר הרוסי. טעמים ברורים של פירות brambly, אלון מתוק ופלפל לבן להוביל יין רחב ומאוזן עם חומציות מזון ידידותי. הימים החמים, שטופי השמש והלילות הערפיליים הקרים של הנהר הרוסי הם אופטימליים עבור פינו נואר-היינות בעלי מרקם ומשקל רב מבלי להיות מוגזמים או לאבד את חומציותם הטבעית. ניחוחות וטעמים עמוקים, כהים קלאסיים הנהר הרוסי ידוע לזרוח דרך היין הזה.