מחבת צדפות
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם ביצים, עלי פטרוזיליה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. מתכונים דומים: ג'ון דורי Oyster Bar Oyster Pan Roasty with Uni Butter Crostini, כרוב ניצני מחבת עם בייקון ושרי ומסר LODGE SKILLET & COOKBOOK, ו עוגת קפה מחבת - אתה עושה את זה במחבת ברזל, קל וטעים.
הוראות
ניקוז וצדפות יבשות טפיחה. במחבת, בצל מטגן בחמאה עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים צדפות ומבשלים עד שהקצוות מסתלסל, כ -30 שניות.
בקערה, לטאטא יחד ביצים, בירה, מלח, אבקת שום ורוטב חם.
יוצקים תערובת ביצה על צדפות ומבשלים על נמוך, ערבוב עד ביצים כמעט להגדיר.
מפזרים גבינה מגורסת על גבי ומבשלים עד ביצים נקבעות, על 15 דקות. קותלי חזיר מתפוררים למעלה ומוסיפים פטרוזיליה קצוצה ועגבניות חתוכות לקוביות לפני ההגשה. מתבלים במלח, אם תרצה.