ברווז קונפי מחוונים, באן-מי סגנון הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.75 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 54 גרם חלבון, 42 גרם שומן, ובסך הכל של 828 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך קינמון טחון, שומן ברווז מעובד מברווז, עלי כוסברה טריים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בחומץ היין הלבן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קטיפה אדומה כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מחווני קונפי ברווז, מה זה קונפי ברווז, ו ברווז קונפי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 225 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מתבלים את שני צידי הברווז במלח, סוכר, כוסברה, פפריקה וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
נוזל-אונקיות מים טריים
מיץ לימון, אופציונלי
ברווז שלם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מוסיפים את גרגרי הפלפל והברווז המתובל לשומן המעובד, ומוודאים שהברווז שקוע. מכסים את התבנית בנייר כסף ומניחים ומבשלים כ -4 עד 6 שעות, עד שהמזלג רך.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים סיר בינוני על אש בינונית ומוסיפים את הסוכר, שאלוט, שום, ג ' לפנו, עלה דפנה, מלח, זרעי כוסברה, גרגירי פלפל, חומץ יין לבן ומים. מביאים לרתיחה, תוך ערבוב עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבן
זרעי כוסברה שלמה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזיר
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
מוסיפים את הגזר ומחזירים לרתיחה. מניחים להתבשל עד שהגזר אל דנטה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
6
מסירים מהאש ומניחים בצד להתקרר.
7
מקציפים יחד את החלמונים, השום ומיץ הליים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
להקציף 1/3 עד 1/2 כוס שומן ברווז נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מוסיפים את גרידת הליים ומתבלים ברוטב חם, ומלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
מוציאים את הברווז מהתנור. מוציאים בזהירות מהשומן ומניחים בצד העור כלפי מטה על תבנית ברזל יצוק על אש גבוהה כדי לפריך את השומן, כ -2 דקות. מסננים את השומן ומשתמשים בו שוב כמה פעמים, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman