מחזורי פטריות
מחזור פטריות דורש כ -40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 133 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -12 גרם שומן כל אחת. תמורת 54 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 37 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם שמנת, גבינת שמנת, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . כמה אנשים מאוד אהבו את ההידור הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך יוצא דופן של 18% . מחזורי פטריות , מחזורי פטריות ומחזורי פטריות חמות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את גבינת השמנת ו-1 כוס חמאה עד לקבלת תערובת אחידה.
מערבבים פנימה את הקמח עד להטמעה מלאה. טופחים לכדור, ומקררים בזמן שמכינים את המילוי.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה.
מוסיפים את הפטריות והבצל. מתבלים בטימין, מלח ופלפל. מבשלים ומערבבים עד לריכוך, כ-5 דקות.
מפזרים את הקמח על הכל כדי שלא יתגבש, ואז מנמיכים את האש לנמוכה ומערבבים פנימה את השמנת החמוצה.
מחממים רק עד שמסמיך, ואז מסירים מהאש.
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). על משטח מקומח קלות, מרדדים את הבצק לעובי של כ-1/4 סנטימטר.
חותכים לעגולים בגודל 3 אינץ'.
מניחים כמות קטנה מתערובת הפטריות בצד אחד של כל עיגול, ולאחר מכן מקפלים את הבצק ולוחצים לאטימה. דוקרים את החלק העליון במזלג להוצאת אדים, ומניחים את המאפים על תבנית אפייה. (ניתן גם להקפיא אותם בשלב זה עד לצורך.)
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד להזהבה. אם אופים ריפודים קפואים, זה עשוי להימשך 5 דקות נוספות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Iron Horse Wedding Cuvee. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-39 דולר.
![קיווי לחתונה של סוס ברזל]()
קיווי לחתונה של סוס ברזל
זוהי הבועה הרומנטית ביותר של איירון סוס. אנו מתארים אותו כמסוכן, קל להפליא לשתייה, פרי קדימה, יבש ואלגנטי, עם בועות זעירות וסיומת ארוכה להפליא.