מחית סלרי סתיו (שורש סלרי)
זה מובא לך על ידי אוכל רציני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , וזה לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מחית סלרי סתיו (שורש סלרי) , סלט סלרי (שורש סלרי), ו פורי ירקות שורש סתיו.
הוראות
מניחים את הסלריק ותפוחי אדמה בסיר גדול של מים מלוחים, קרים. מביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 10 דקות ואז מוסיפים את התפוח. המשך לבשל עד שכולם מכרזים, עוד 10 עד 12 דקות.
בעוד ירקות מבשלים, מחממים את השמנת, החמאה ועלה המפרץ בסיר קטן על אש בינונית.
מסננים את הירקות והתפוח המבושלים ומחזירים אותם לסיר החם והיבש. מערבבים אותם על אש נמוכה במשך 2 דקות עד שהם יבשים. מעבירים את החומרים דרך טחנת מזון לתוך קערה גדולה. מערבבים בעדינות בתערובת השמנת והחמאה החמה עד חלקה (להסיר את עלה המפרץ). לחלופין, אתה יכול לגרגר את הירקות ואת התפוח יחד עם תערובת שמנת וחמאה במעבד מזון. מחית העונה עם מלח ופלפל שחור לפי הטעם.