מחית תבשיל שעועית ירוקה של סאני היא תוספת שמגישה 10. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 292 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. צאו לחנות ואספו עלי מרווה, פפריקה הונגרית, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 58%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל שעועית ירוקה, תבשיל השעועית הירוקה הטובה ביותר, ו תבשיל שעועית ירוקה.
הוראות
1
חממו את התנור ל -375 מעלות צלזיוס חמאה תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ ' והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לתבשיל: ממלאים סיר גדול במים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את השום וחופן מלח קטן. מביאים לרתיחה ומוסיפים את תפוחי האדמה. מבשלים עד שהמזלג רך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוציאים את תפוחי האדמה והשום בעזרת כף מחוררת למסננת כדי לאפשר לנקז. לאותם מים, מוסיפים את השעועית הירוקה. מחזירים לרתיחה במידת הצורך, ואז מבשלים עד שהשעועית הירוקה בהירה ורכה, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מוציאים למסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
במחבת מטגנת על אש בינונית מוסיפים את שמן הזית, הבצל, צ ' ילה הסראנו והטימין. מתבלים בקורט מלח, טחינה או 2 פלפל ופפריקה. מבשלים עד שהבצל רך, ואז מוסיפים את הפטריות ורוטב הווסטרשייר, ומתבלים שוב במלח ופלפל. מבשלים עד שהפטריות משחררות מעט מהלחות שלהן והופכות רכות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורק
נוזל-אונקיות מים טריים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
7
מסירים את ענפי הטימין ומערבבים לאט את השמנת הכבדה. הרם את החום עד שהדברים מתחילים לבעבע. מבשלים בטמפרטורה זו, תוך כדי ערבוב, עד שהקרם מסמיך מעט, 6 עד 8 דקות. לאחר הסמיכה מכבים את האש ומערבבים פנימה את הקרמה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
8
בקערה אחת גדולה, מוסיפים את תפוחי האדמה. בקערה גדולה נוספת מוסיפים את השעועית הירוקה.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים את הג ' לפנוס לתפוחי האדמה. לאחר מכן, הוסיפו שלושה רבעים מתערובת הפטריות לתפוחי האדמה והשאר לשעועית הירוקה. מחלקים את הגבינה באותה צורה לשתי הקערות. מועכים את תפוחי האדמה עד לאיחוד. לחץ לתחתית תבנית האפייה המוכנה. מערבבים את השעועית הירוקה עד לאיחוד, ומורחים בצורה אחידה מעל.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
לציפוי: שוטפים את קליפות תפוחי האדמה ומייבשים כמה שיותר במגבות נייר. בקערה מוסיפים את רצועות תפוחי האדמה, המרווה, הטימין, הפפריקה ושמן הזית. מתבלים בקורט מלח וטחינה או 2 פלפל. זורקים ומפזרים באופן שווה מעל החלק העליון של השעועית הירוקה.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
סטייקים של ניו יורק
נוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
אופים עד תפוחי אדמה חום ולהתחיל פריך על הקצוות, כ -30 דקות.