קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

מחית תפוחי אדמה עם חמאה ואגוז לוז

מחית תפוחי אדמה עם חמאה ואגוז לוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל חמאה משחימים פירה אגוזי לוז. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם פלפל, יוגורט יווני, תפוחי אדמה חלודה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: מחית תפוחי אדמה עם חמאה משחימה, מחית תפוחי אדמה עם חמאה משחימה, ו משחי חמאה & בצל ירוק פירה.

הוראות

1
שים תפוחי אדמה בסיר גדול ולכסות במים קרים. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשלים עד תפוחי אדמה במכרז כאשר פירסינג, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
ניקוז; לחזור לסיר.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
בינתיים, במחבת גדולה, לבשל אגוזי לוז על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים חמאה ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהחמאה היא בצבע חום זהוב ומעוטמים עם חתיכות חומות ואגוזי לוז בצבע חום כהה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
5
יוצקים תערובת אגוזים חמה לתוך קערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מחית תפוחי אדמה חמים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
7
מוסיפים חלב, יוגורט, מלח ופלפל, מועכים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מעבירים לקערה וכפית על חצי תערובת אגוזי לוז חם מעל; לשרת את השאר בצד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון