מטבל בצל מטוגן עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 83 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם ורמוט, שום, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מטבל בצל צרפתי # SundaySupper, מטבל בצל וידאלי מתוק, ו מסעדה הודית בסגנון בצל Bhaji - מטוגנים בצל מטוגן עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ראשית, להבהיר את החמאה כך שתוכל לטגן את הבצל בחום גבוה ולשים קרום כהה מאוד, כמעט שרוף עליהם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
3
מחממים את החמאה במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא קצף וחום.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
4
הסר מהחום. הטה את המחבת בזהירות כפית את הקצף, שומר אותו בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
לסובב חבלי ליקריץ
5
יוצקים את החמאה הברורה לקערה אחרת, ויוצקים את השאריות הכהות בתחתית המחבת לתוך הקערה עם הקצף.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
לסובב חבלי ליקריץ
6
הוסף את החמאה הברורה למחבת כבדה גדולה יותר. (השליכו את קצף החמאה ואת הפסולת.)
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
7
מחממים את המחבת מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
8
מוסיפים את הבצל, 3/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מטגנים את הבצלים, הופכים אותם מדי פעם, עד שהם כהים בקצוות, אפילו שחורים ופריכים בנקודות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
8 (U-12) שרימפס
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
9
מוסיפים את הדבש והשום ומבשלים עוד 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
10
מוסיפים את ורמוט, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהנוזל מתעבה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוט
11
הסר מהחום ולתת להתקרר.
12
שים את השמנת החמוצה ואת גבינת שמנת בקערת ערבוב ומערבבים עם מרית גומי עד חלקה. דק קוצצים את הבצל המטוגן על קרש חיתוך ומוסיפים אותם, יחד עם מיצי המחבת שלהם, לתערובת גבינת שמנת. מערבבים בעירית.
מרכיבים שתצטרך
2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
בצל מטוגן
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
כמו גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אגוז מוסקט טחון או
13
מוסיפים את קאיין ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
14
מעבירים לקערה קטנה ומקשטים עם עירית יותר. (זה יכול להיעשות מראש ומקורר.)
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט