המתכון מטבל בצל צרפתי וצ'יפס מוכן בערך 25 דקות. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם מים, גבינת שמנת, קישואים מאוד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מטבל בצל צרפתי # SundaySupper, מטבל בצל צרפתי בקרמל עם צ'יפס תוצרת בית, ו מטבל בצל וידאלי מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מחבת בינונית עד בינונית בחום גבוה ומוסיפים שמן זית כתית מעולה וחמאה. ממיסים חמאה בשמן ואז מוסיפים בצל ושום מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
חמאה
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים קוביית מרק למחבת עם 1/2 כוס מים ומבשלים עד שהוא " נמס " בצל, ערבוב לעתים קרובות, 3 דקות. מתבלים את הבצלים עם פלפל, קורנית ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
קוביית מרק
בצל
פלפל
טימין
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר מהחום ולהעביר לצלחת כדי quick-מגניב קצת.
5
בקערה בינונית, מערבבים יחד את השמנת החמוצה ומרככים גבינה מוקרמת באמצעות מרית גומי. מערבבים בתערובת הבצל עד בשילוב מלא, מוסיפים מלח במידת הצורך ומתאימים את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
שמנת חמוצה
גבינה
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מרית
קערה
6
מגישים בטמפרטורת החדר או צמרמורת.
7
מקשטים עם עירית.
מרכיבים שתצטרך
עירית
8
ארוז את הצ ' יפס כמו שהוא. מתבלים את הצ ' יפס הצמחוני במלח ואורזים במגבת נייר כדי ללכוד לחות עודפת בשקית מזון מפלסטיק. אם מגישים בבית, ירקות מלח בשכבה אחת, לתת לעמוד 5 דקות ואז לטפוח יבש. מסדרים צ 'יפס וצ' יפס ירקות סביב מטבל ומגישים.
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Feret למברט בורדו Superieur. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.