מטבל בצל צרפתי
מטבל בצל צרפתי נטול גלוטן, הר ד ' אובר. מתאים ל-3 ומחירו 2 מנות.63 דולר למנה. מנה אחת מכילה 1111 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 104 גרם שומן. 24 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו צ'יפס, מיונז, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 47 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. מתכונים דומים: מטבל בצל צרפתי # יום ראשון, מטבל בצל וידאלי מתוק, ו מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם ויניגרט דיז'ון.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
במחבת מטגן גדולה מחממים את החמאה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל ומקפיצים, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 15 עד 20 דקות, או עד להזהבה וקרמל.
מוסיפים את השאלוט ומקפיצים 8 עד 10 דקות נוספות, עד שהבצל והשאלוט חומים כהים.
מוסיפים את השום ומקפיצים למשך 2 דקות.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר למשך 5 דקות ואז קוצצים את תערובת הבצל לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'. מניחים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
בקערה מערבבים את השמנת החמוצה, המיונז, מלח הסלרי, רוטב ווסטרשייר ו -1 כפית כל מלח ופלפל. מקפלים פנימה את תערובת הבצל. מקררים לפחות 1 שעה או לילה.
מקשטים בעירית ומגישים עם צ ' יפס.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורדו לבן. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה.
![בעיקר מרלו, עם קברנה סוביניון, קברנה פרנק, ו מלבק ומיושן במכלי מלט. ניחוחות נדיבים, בשלים ופירות קדימה של דומדמניות כהות, אוכמניות, קסיס, מנטה ותבלינים עם נגיעות של ארציות. לחיך בעל גוף בינוני ניחוחות מאוזנים נחמדים הנתמכים על ידי טאנינים מעודנים ומרקמים וחומציות מאוזנת. הגימור מלוח עם טעמים אדמתיים ואורך טוב מאוד.]()
בעיקר מרלו, עם קברנה סוביניון, קברנה פרנק, ו מלבק ומיושן במכלי מלט. ניחוחות נדיבים, בשלים ופירות קדימה של דומדמניות כהות, אוכמניות, קסיס, מנטה ותבלינים עם נגיעות של ארציות. לחיך בעל גוף בינוני ניחוחות מאוזנים נחמדים הנתמכים על ידי טאנינים מעודנים ומרקמים וחומציות מאוזנת. הגימור מלוח עם טעמים אדמתיים ואורך טוב מאוד.
Mostly Merlot, with Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, and Malbec and aged in cement vats. Generous, ripe and fruit forward aromas of dark currant, blackberry, cassis, mint, and spice with touches of earthiness. The medium bodied palate has nice balanced aromas supported by refined, textured tannins and balanced acidity. The finish is savory with earthy flavors and very good length.